Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní drama-thriller, který si na nic nehraje. Naposledy jsem něco podobného viděl Glass House. Ten si hrál na moc velké hogo-fogo a nic z toho. Tady je to jasný. Pěkná holka se nastěhovala k hezké Leighton Meester (která vypadá o něco mladší, než ve filmu Monte Carlo, který je stejného data), která je zjevně magor. Koho zajímá jakou má chorobu? Mě ne, a scénáristu zřejmě také. Dějově je to bohužel velice předvídatelné a pouze jedna scéna ( s tetováním) mě skutečně překvapila a vyděsila. Hlavní devizou je každopádně herecké obsazení, které není nijak slavné, ale přesto vydává nejlepší výkony, jakého bylo schopné. Kámen úrazu je již zmiňovaný scénář, který nijak nenapíná a nedokáže pořádně navodit atmosféru. I přesto si myslím, že na jedno zkouknutí se to dá a možná se vám to bude i líbit ;-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Horor? určite nie. Krásne Leighton Meester a Minka Kelly ? určite áno. Mysteriózne ? ani nie. Dráma ? ale áno. Priemerne dobrý filmový námet a priemerne dobrý film, nič viac nič menej.....................Soundtrack John Frizzell: 1. The Necklace ,2. Sara Forgives ,3. Ear Piercing ,4. Rebecca is Watching ,5. The Shower ,6. Pursuit in the Stacks ,7. The Phone Call ,8. Thanksgiving ,9. Professor Roberts ,10. Self Inflicted ,11. Sara's Room ,12. Medication ,13. Sarah Finds the Pills ,14. Zyprexa ,15. The Tattoo ,16. Stephen Confronts Rebecca ,17. The Drawings ,18. Transformation ,19. Lamb to Slaughter ,20. Irene's Apartment ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

"Hlavně ne Účastníky zájezdu", řvali jsme sborově na řidiče autobusu. A tak nám Karel pustil Spolubydlící... Asi po pěti minutách se zezadu ozvalo "nebyli by ti Účastníci?", pak bylo dlouho ticho a když jsem se na konci rozhlédnul kolem sebe, půlka lidí měla vyvěšené krční mandle až pod bradu a druhá půlka se sluchátky v uších odevzdaně čučela z okna. A já? Já se bál. Rebecca se totiž tak často stěhovala, že jsem měl vážně strach, že až dojedeme do hotelu ve francouzských Alpách, bude tam... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Když divák řekne po filmu o jedné z hlavních postav respektive o herci,který ji hrál - tahle role mu/ji nesedla , tak je to výrazem toho,že ji herec/herečka dobře neztvárnil.Ovšem opak je pravdou. Psychicky labilní Rebecca ztvárněná věrohodnou Leighton Meester je brilantní!Vše zlé co provedla dělá hlavně pro to,aby získala přítelkyni,která ovšem pravděpodobně nesmí mít svůj osobní život.Jako obzvlášt perfektní scénu z tohoto snímku oceňuji tu lehce lesbickou líbačku :-D.Popravdě bych se na ten film možná ani nedívala nebýt jí,jelikož pro ni mám slabost.Nesmím opomenout taky perfektního a pohledného Cama.Z čeho se mi ovšem otáčel žaludek byla scéna s kočkou v sušičce a bylo mi ji značně líto.Ale takovou spolubydlící bych si rozhodně nepřála.Akorát je škoda,že se Leighton Meester a Nina Dobrev nepotkaly i v jiném snímku. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak to bysme měli, slušnej psycho thriller, kterej mě rozhodně neurazil. A vlastně ani nenudil. Spolubydlící začne dávat hodně rychle najevo, co si kdo může k její kámošce dovolit. A vcelku brzo je i jasný, o co tam vlastně jde. Průběh byl víceméně tuctovej, ale i tak dokázal navodit nepříjemnou atmosféru. Ale o horor se nejednalo. Obě holky navíc vypadaly víc než dobře, což je jedině ku prospěchu. Škoda Rebeccy, kdyby to měla v hlavě v pořádku, tak jí to s úsměvem fakt slušelo. Chudáci, její rodiče, takovýho jmění a není to komu přenechat. Možná jsem od toho čekal i větší hrůzu, takže za mě OK. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama