Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní sci-fi seriál, na který se musí dívat s jistým nadhledem. Ohromné skladiště označené číslem 13. narvané různým starožitným harampádím, které mají vždy v sobě ukrytou nějakou technickou dokonalost, je zároveň centrálou tajných agentů, kteří řeší poněkud zvláštní případy. Ono harampádí agenti používají při svém poslání. Jejich vzhled vypadá, jako by pocházeli z 19. století, ale s těmi nejmodernějšími funkcemi. Jaký to má smysl jsem jaksi nepochopil. Příběhy plného mystična a nelogičností, nijak nepřesvědčivým způsobem dávají najevo o své dokonalosti či kvalitě. Příběhy jsou dosti těžkopádné a nějak nepochopitelné. A tak mě uniká celý koncept tohoto seriálu. O čem že to vlastně je? ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě to neskončilo stereotypem kterého jsem se zprvu obával a docela tento seriál přinesl zajímavé zvraty, a zabavil mě na docela dlouhou dobu. Samotný seriál bych určitě doporučil fandům Eureky, jelikož seriál má toho s ní hodně společného, včetně filmových postav (ano, občas zavítá někdo z Eureky do skladiště). ()

Reklama

Hawaj odpad!

všechny recenze uživatele

Blábol, zpatlanina Akt X, Ghostbástrs, chorých producentských mozků myslících jen na prachy a fantasmagorických scénáristů snažících se jim zavděčit, keří z šuplíku tahají jedno klišé za druhým. To vše obklopeno ochotnickejma rekvizitama a kulisama, a když už nevědí kudy kam tak tam vrazej jakýkoliv kouzlo co je zrovna napadne. Další seriál do počtu k takovejm povrchnostem jako jsou amatérské Krajní meze. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Celkovou sérii považuji za mnohem zábavnější, než by moje hodnocení mohlo naznačovat. V původním znění (český dabing tohoto seriálu patří mezi podprůměrné - opravdu nevím kdo v češtině tak hovadsky vytvářel dialogy) seriál svižně odcejpá a konverzační humor jenom srší. Nebojím se říct, že několik dialogů Peta a Mykai se dají přirovnat k dialogům Lei a Hana Sola v Hvězdných Válkách. Celkově dávám za tři z toho důvodu, že celkový děj se utváří poměrně nesnadno a tak dost dílů je schematických (jak už tady několik uživatelů naznačilo). Také mám trošku problém s tím jak jsou některé díly napsané, zejména to jak fungují jako agenti (operují po celém světě, supertajně a přitom vlastně úplně otevřeně a nikomu ty haluze nepříjdou divný. Pozitivem jsou herecké návštěvy z jiných seriálů (ST: Voyager, SG: Atlantis, SGU, Heureka (ta doslova) a další). Na závěr musím zmínit, že tento seriál způsobí, že na H.G. Wellse už nikdy nebudete pohlížet stejně :-))) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po více dílech a celkově 2.sériích mohu hodnotit seriál. Warehouse 13 má své mouchy a také není dokonalý seriál. Jenže mě začlo postupně více bavit a např. postava Allison Scagliotti se mi začla sakra líbít. Zábavná sci-fi série, kde se nemusí moc přemýšlet a jsou tam samé artefakty. Syfy opět dokazuje sílu. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama