Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (589)

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

po kamenaku 3 dalsi film ktory ma iritoval, ci uz nechutnou syntentakovou hudbou, trapne prehravajucimi hercami alebo nevyraznou televiznou reziou bez napadu a invencie... toto jednoznacne nie je film do kina alebo pre mna... troska sucks.. Nedavno som si pustil kawasakiho ruzu a nechce sa mi verit ze oba filmy su z jadnej atej istej krajiny:-/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V souvislosti s jinými filmy z Černého kontinentu mě napadají pro toto dílo názvy jako: "Vzpomínky na vejlet do Afriky", "Hotel Sranda" a hlavně "Producenti musejí být šílení".. Bakelitová komedie plná úmyslně obludných hereckých nevýkonů, uhýkaná jak hyperaktivní osel v říji a s jednou drobnou ošmatávací rolí, kterou si autor evidentně napsal na tělo, aby ji mohl úmyslně kazit a následně opakovat. Tetsuo konstatuje, že v Troškově lidové tvorbě nevystupuje žádná normální postava, jen karikovaní idioti a/nebo kurvy. Má naprostou pravdu, ale když se tak člověk rozhlídne, vidí jich kolem sebe plno, tak proč vlastně nezacílit na obsáhle spektrum zvýrazněním jeho povahových rysů? Nebude nakonec Zdenda nepochopený filmařský génius..? Ještěže jsem si na jiném kanále s trefným přídomkem "Cinema" spravil chuť poslední čtvrthodinou The Last of the Mohicans, jinak bych měl noční můry, kde by mě naháněl nahý se svou mambou obtočenou kolem pasu.. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Pitvořící se postavy jako z animáků o retardovaném městě, plném retardovaných lidí a to ještě retardované lidi urážím. Pan Troška má svůj svět pro který točí své veselé troškařice, svět ve kterém má největší IQ lososový chlebíček a to jenom proto, že byl dražší než vajíčkový. Máme svobodnou vůli na co se koukat a i já, přiznám se, koukám na jeho patvory, ale jen proto, abych se nechal znova a znova udivit, jak je vůbec možné mít tak málo fantazie a málo snahy natočit něco co by lidem vzalo dech, co by je poučilo, pomohlo jim se zamyslet. Troškův svět lidem vlastně říká, serte na Vaše každodenní starosti a nechte svůj mozek atrofovat ve jménu hlouposti, lenosti a povrchnosti. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

nostalgický odpad* tenhle film nemá žádné klady a jen si chtěl Troška s filmovým štábem vyrazit zadarmo na dovolenou do Keni. To jim vyšlo a kupodivu jim výsledek i něco vydělal ... co víc si přát :-) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

V bodech: Odporně hysterická Holubová - uříznutí prdele břitvou - 100+1 pokus o vtip na téma "uříznutá prdel břitvou" - odporně hysterická Holubová. Popisem: Kdybych byl podobnej minimalistickej Troškař a myslel si, že takovýhle velký hovno hodím po lidech a oni mi za to poděkujou, musel bych tou břitvou dobrovolně rozřezat sám sebe na tolik kusů, kolik nehereckejch výkonů obsahuje tenhle 102 minut dlouhej omyl. Glosou: Nebejt Holubový, odendal bych aspoň ten vykřičník za odpadem. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (25)

  • Natáčelo se 14 dní v Keni, ve vesnici Itibo a městečku Kakamega. Celkově se film natáčel 40 dní. (M.B)
  • V záběru s bábovkou je ještě jedna chyba. MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) dostane jen jeden kousek bábovky, po pár snímcích má ale na talířku kousky dva. (Chundys)
  • Několik záběrů bylo pořízeno i z lokací Českého ráje, konkrétně ze Všeňě u Turnova (Zetwenka)

Reklama

Reklama