Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (592)

Nach 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si, že v české kinematografii existují jak filmy vynikající, dobré, tak filmy průměrné, špatné a dokonce i nekoukatelné. Osobně bych pak ještě k této kategorii přiřadil speciální skupinu, filmy Troškovské. Zdeněk Troška je totiž dobrý režisér. Ví, co má natáčet, jak to natáčet a hezky se na to kouká. Jenže, je to strašně blbé. Nahaté a… sexuálně morbidní. Tím však neříkám, že je to špatné. Je to prostě jiné. Nezvyklé. Do kina bych na to určitě nešel, ale v televizi se na to rád podívám, pokud zrovna nedávají nic lepšího. Protože se občas i zasměji. Jestli se mě někteří z vás teď chtějí zeptat, co tedy považuji za strašné, odkáži vás na tvorbu Tomáše Magnuska nebo Vlado Štancela. Díky těmhle dvěma a celé řadě jiných si mohu být jist, že Zdeněk Troška, ať přijde s čímkoli sebeblbějším, vždy to bude alespoň vypadat jako řemeslně zvládnutý film. A to už si samo o sobě nějakou tu hvězdičku zaslouží. 55% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nic, co by vás vyloženě naštvalo. Několik vesměs povedených vtipů, film má alespoň nějaký příběh (i když vývoj hlavní postavy působí jako z příručky pro scénáristy), největší slabina je v utahanosti mnoha zbytečných scénách. Jaroslav Šmíd (snad) pochopil, že proti tomu klasickému troškovskému řvaní je nejlepší zbraní úspornost. A ano, Alžbeta Stanková je skutečně anděl, na ty nohy by se dalo dívat celý den a možná ještě dýl. 30%. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak hoštická náves slibně vzkvétá, tak nápady Troškovi neudržitelně chátrají. Hroši už pozbývají míru snesitelné trapnosti a nabývají prvku fekální mazlavosti. Napříč Afrikou nahrazuje dutý bambus – dutý makarón, kterému snaživě sekundují: slizoun Langmajer, uvřískaná Holubová, ukvíkaná Bebarová, dobráckej MUDr. Šmíd, rozplizlá džu–džu Pogodová a na završení… primabalerína Gondíková vznášející se s ladností trefené kobyly. Jen za Bóďu Klepla a Zuzanu Slavíkovou(to je materiál) tu jednu dám. Nedej NOVO, aby se mi ještě někdy dostalo takového hušu – mušu tyjátru, ale ono od trošky chraň jistě dostane… ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce profi, s pestrým obsazením, ale jako celek komedie pokulhává, minimální děj prakticky proplouvá od začátku ke konci s pár zábavnými scénami, které jsou zábavné spíš díky hercům - Gondíková a Slavíková svými psycho výstupy pobaví, zbytek je ale ztělesnění obyčejnosti. Radši bych si dal Kameňák 4, tahle série totiž bavila díky složení ze samých vtipů a dějem se nikdo nezabýval. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Troška a jeho další pokus o totální degradaci českého národa na bandu přízemních buranů. Pravda, co čekat od národa, kde nejpoužívanější papírovou věcí krom hajzlpapíru je bulvár Blesk, kde pelikán jménem Zeman usedá na svou pravidelnou stolici na Pražském hradě a kde Zdeněk Troška rozdává dobrému vkusu facky jednu za druhou. V paměti mi utkvělo několik scén, na něž bych opravdu velmi rád zapomněl. Při scéně, kdy si troška "hraje" se zadkem Jardy Šmída, se mi udělalo skutečně nevolno, chytl jsem barvu Rákosníčkova podpaží a mrákoty se o mě pokoušely jako snad nikdy. A Pogodová s džu-džu šamany mě bude dlouho strašit ve snech. Že já vůůůlse na tuhle krávovinu díval!!! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy leží Čeněk (Jaroslav Šmíd) v posteli, sedá si vedle něj manželka. Hned v dalším záběru však opět stojí. (Kroup4)

Reklama

Reklama