Reklama

Reklama

Kluci jsou zpět

  • Austrálie The Boys Are Back
Trailer

VOD (1)

Dospívání může být dobrodružstvím na celý život. Joe (Clive Owen) pracuje jako sportovní novinář a se svou ženou Katy a malým synem Artiem tvoří očividně harmonickou rodinu. Až do okamžiku, kdy Katy náhle zemře na rakovinu. Film pojednává nejen o tom, jak se oba se ztrátou milované manželky a matky vyrovnávají, ale i o Joeově vžití se do role samostatného rodiče a přijetí odpovědnosti návratu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Viděno na ČT2 v příšerném českém dabingu. Bože, to zas byl film o hovnu. K zalknutí nudný, zbytečný a protivně melodramatický. A Clive Owen vypadá, jako kdybyste spojili Jaka Gyllenhaala a Mela Gibsona, což mě permanentně iritovalo. Za sebe říkám NE téhle ufňukané filmařině, která nám vítězoslavně sděluje všechny ty banální pravdy o životě stylem, která nemá daleko k německým romantickým seriálům z 90. let, typu Doktor z hor. Dvě hvězdy za hezkou kameru i hudbu. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

9.2. 2010 - klasický příběh s klasickou kamerou a sklasickým uchopením. Herec Clive Owen si zase po delší době pořádně zahrál a hrál perfektně. Po smrti Joeiho ženy to bylo opravdu zajímavé a Joe to s odstupem času pochopitelně přestal s takovým tím rodičovským režimem a Artim si začal dělat, co chce. V žádném jiném filmu až na Satan přichází jsem neviděl tak zlou tvář jako měl Artim v autě, kdy ho chtěl otec vzít někam na výlet. Příběh mě občas udivoval a občas jsem se trochu nudil. Ke konci to dopadlo, jak mělo a já jsem uspokojen na čtyři hvězdy. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je něco, co mě bavilo, ale zároveň taky něco (někdo), kdo mě pěkně sral. Bavilo mě to, že i přes na první pohled jednoduchej námět se na to dalo koukat a člověk byl zvědavej, co bude dál. Nemalou zásluhu na tom měl C. Owen a jeho starší syn. To, co mě tam sralo, byl mladší syneček. Nejenom že byl rozmazlenej jak rozmazlenej malej fakan, ale taky byl ten synáček rozmazlenej jak zkurvysyn fakan. Přestože způsob výchovy se mi zamlouval. Ale co je moc, to je moc... Vyvrhnul jsem z toho závěr, jak nějakej vyvrhel, ale ten zní, že jednou a dost. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Do 94 minuty jsem byl více než spokojena. Je úplně jedno, jestli je dílo podle pravdivé události, důležité je, že je to životní tragédie, která se může stát komukoli a že stavy, který podle scénáře postavy mají, jsou takové, jaké by mohly být. Herci je dle mého zahráli slušně, prostředí a klokanská tématika jsou mi blízké (hádejte, jaká je země původu). A jsem ráda, že mě to skutečně nenutilo plakat od začátku do konce. Jediné, co bych vytkla je ten smířlivý konec, který bych oželela. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zas taková natahovaná ubulená kaše, kdy se hlavní hrdina vyrovnává s tragickou ztrátou milované ženy. OK, je to tragédie, ale zobrazeno způsobem, který jsme mohli vidět ve stovkách filmů před tím - dlouhé mlčenlivé záběry, tklivá hudba, sem tam nějaký brekot v ústraní. ____ Trochu se to nakoplo, když hlavní hrdina - mimochodem, dost sobecký parchant - hledá cestu ke staršímu synovi, kterého v dětství opustil. Tohle bylo aspoň dějové osvěžení. Ale pak se to zas vrátilo do sentimentu. ___ Při váhání mezi dvěma nebo třemi hvězdičkami převážil ke slabšímu počtu hlavně začátek filmu, který byl trestuhodně nenápaditý a taky strašné plýtvání jídlem - kuře vyhozené do koše jen proto, že ho rozmrazovali ve vaně? Hrát tenis s citrony?! Hnus! Děti z Indie by byly pohoršené a já jsem taky. /5. 10. 13./ ()

Galerie (101)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Scott Hicks osobne cestoval na Island, aby od skupiny Sigur Rós získal povolenie použiť ich piesne vo filme. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. septembra do 28. novembra 2008 v Južnej Austrálii. (m.a.t.o.)
  • Prvý film produkovaný Cliveom Owenom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama