Reklama

Reklama

Vrána: Město andělů

  • USA The Crow: City of Angels (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stali se nepohodlnými svědky rituální vraždy futuristického gangu, a tak museli Ashe Corvin se synem zemřít. Okolnosti jejich smrti se donekonečna záhadně zjevují dvacetileté dívce Sarah. Až jednoho večera ji odvede Vrána do opuštěných doků, kde došlo k celé tragédii. Sarah je svědkem toho, jak Vrána znovu oživuje duši mrtvého Ashe. V den oslav Svátku mrtvých se znovuzrozený Ashe vydává do ulic, aby pomstil smrt svého syna a ochránil Sarah, která má být další obětí nelítostného gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Puol 

všechny recenze uživatele

Z úžastnej jednotky zostal len základný motív pomsty a občasná ponurá atmosféra. Inak je dvojka vrany výrazne slabšia a chvílamy vyznieva až trapne. Zaujímavá je Mia Kirshner a dobrý rockový soundtrack (zostal aj pekný hudobný motív Greama Revelaa). Ako komiksový fanúšik dávam 3* s vedomým že to je tak na 2,5. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Jaké je pokračování kultovní Vrány? Vysvětlím to takhle; Představte si film Vrána z roku 1994. Představte si celý ten příběh, ale místo geniálního Brandona Lee (R.I.P.), si představte špatného herce. Odmyslete si skvělou atmosféru a vizuál, díky kterým jsme Vránu všichni milovali. Taky si dosaďte na místo záporáka zmateně brblajícího černocha (Nejsem rasista!). Zapomeňte na akční sekvence a místo nich si představte zběsile postříhané scény s pokusy o akci. Výsledkem se stane Vrána 2: Město andělů. Tahle recyklace se opravdu nepovedla. 1 hvězda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Soundtrack se stal tím nejlepším, co film nabídl a co si z toho osvojili fanoušci prvního dílu. Možná je škoda, že většina z nás diváků viděla první díl dřív než dvojku, protože je jasné, že se jí tenhle film nemůže vyrovnat a možná by jsme si ji dokázali víc vychutnat. Jenže prostě J. Peréz není Brandon Lee a v tom je ten zásadní problém.Dalším velkým mínusem jsou obehraně podobné scény z jedničky, malá originalita a slabé kulisy a efekty. Za to dobrým pozitivem jsou Mia Kirshner a Iggy Pop. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Jednička drží pohromadě lépe, má nesrovnatelně lepšího záporáka, výrazně lepší obsazení a tenhle sequel na ni kvalitativně prostě nemá. Nicméně je to velmi slušná atmosférická dušičková nálož vyvedená v působivých, karnevalově morbidních barvách. Chudší o filozofování, o Miltona a pseudo-orientální kultivovanou dekadenci, zato bohatší právě o tu zemitou smyslovost, která v jedničce poněkud chyběla. Špína, beznaděj, utrpení, sadismus i bolest mají v tomhle podceňovaném sequelu větší váhu, větší grády a ostřejší hrany, než v poněkud zbytečně korektním Proyasově filmu. Ano, mám jedničku radši. I kdyby nebyla řemeslně lepší, byla by mému naturelu bližší. Ale odbýt City of Angels jednou, dvěma hvězdičkami či odpadem? Nonsens. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

The Crow -- City of Angels uz nereziroval Alex Proyas, to je prve negativum. A vlastne tych negativ je viac. Hlavny herec Vincent Perez nema na Leeho, jeho "herecke vykony" su katastrofalne, a to je este mierny vyraz. K tomu nahluply scenar a dementne dialogy. Zvysne Vrany som radsej nevidel, v ramci zachovania akej-takej psychickej rovnovahy. 31 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • V den oslav Svátku mrtvých hraje v ulicích kapela Deftones a hraje song "Teething", který se také objevil na soundtracku k filmu. (Eldrick)
  • Ve filmu zazní i „Sean Olson“ od skupiny Korn. (Terva)
  • Iggy Pop se měl objevit v roli Funboye původně už v prvním snímku filmové série. Kvůli časovému vytížení se však mohl zůčastnit až natáčení tohoto pokračování. (korbitch22)

Reklama

Reklama