Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

mortak 

všechny recenze uživatele

Nějak už na mě nefunguje regrese do nižšího vývojového stádia. Dokážu si rozumově připomenout pocit, když jsem ve dvanácti letech v přeplněném kině šílel smíchy u Spencera na motorce a moje srdce bušilo v rytmu jásavého hudebního podkresu. A dnes - nic, nic, nic. Obdivuji Hillovu pohybovou průpravu, která je fantastická, ale raději teď shlédnu klasický balet, protože tam nemáte ten přitroublý děj a dialogy, jen sledujete jak která baletka zvládne tu a tu figuru. Potřebovalo by to duševní návrat do páté třídy a toho už nejsem schopen. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 12 a viděl jsem to v černobílé televizi Salermo, byl jsem, stejně jako ostatní spolužáci, naprosto okouzlen. Ty rány, ta buggyna. Zvuky džž a duff, napodobující rány pěstí v TV byly nezbytnou součástí slovníků všech. nedávno jsem to viděl a za sebe jsem rád, že toto období prošlo a skončilo s první polucí ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, ak spojíte duo Bud Spencer a Terence Hill??? Vznikne naozaj výborný film, ktorý je tak humorný a tak neskutočne skvelo nakrútený, že lepšej zábavy z talianskej produkcie niet. A ešte s hore zmiňovaným duom ide o naozaj super film. Naviac, super filmový soundtrack a pre mňa nezabudnuteľná scéna s motorkami, kde si Spencer a Hill zoberú do rúk drevo a idú na vec. K tomu ešte špičkový soundtrack a špičková zábava (scéna ako Spencer polenom dreva prehodí chlapa z motorky,z toho som fakt už nemohol). Teda v skratke, ide o veľmi dobrý film s veľmi dobrým obsadením, skvelou zápletkou a úžasným ústredným songom. Nie je to dokonalý film, ale super zábava to je, ktorá je naviac kvalitná a rozhodne spoľahlivo zamestná vašu bránicu. /85%/ ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Zatímco v předchozích filmech šlo BS+TH hlavně o obohacení, nebo o chránění přátel, tady je vidět, jak to dopadne, když se naštvou. Zmlátí doopravdy každého. Klasická scéna je pak ve sboru, kde Bud chvíli zpívá vysokým hlasem. Také je slavná ústřední píseň Dune Buggy. Že jsem tomu filmu dal jenom čtyři hvězdičky? No a? Budete se snad zlobit? Ne, my už se zlobíme!!! Omluvte mě, právě jsem dostal ránu do hlavy. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Nádherná komedie o červené bugině Dunovce a dvou bouchačích, kteří ji moc chtějí. Nebo se budou zlobit. V mládí jsem ten film dua Bud Spencer a Terence Hill nekriticky miloval a viděl mnohokrát v kině. I dnes na mně stále funguje. A nejvíce si pamatuji a občas i zpívám tu skvělou sborovou melodii: Nananana ná ná, nananana ná ná, nananana ná na ná nanana ná ná,... Baba bá. Baba bá. Hé:)) Ukázka oné melodie a trailer z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48&feature=related & http://www.youtube.com/watch?v=HBp-GAbDTYY ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Na začátku při závodu Kid (Terence Hill) natlačí Bena (Bud Spencer) na strom. Při pohledu z dálky je vidět, že Bud své auto neřídí (řidič nemá vousy a je pohublý v obličeji). Navíc auto najednou nemá zkroucenou kapotu z nárazu. Když pak pravý Bud Spencer opravdu vyjede, tak je kapota lehce poškozená, ale ne tak, jak by měla po nárazu být a ani není tak málo jako z pohledu z dálky. (johnnymay)
  • Ve scéně, kdy Ben (Bud Spencer) posílá v lunaparku po dráze raketku, jsou ve scénách, kdy raketka jede ve spodní části, vidět u podvozku elektrické výboje, což vypovídá o tom, že se ve skutečnosti jedná o upravenou autodráhu. (Rubicon)
  • Během poslední bojové scény se množství balónků na podlaze zvýší z výšky kotníků na výšku hrudníku. (Rattus Rattus)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama