Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 137
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 137

Recenze (94)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Kvalitou nejspíš horší než starší brácha, ale je to akčnější a víc se tu běhá a střílí. Ústřesní parta je sympatická a působí na mě více semknutě a kamarádsky než z původního NCIS. Celému ansáblu jednoznačně vévodí G Chrise OConnella, který se zas po dlouhé době dostal do lepší ligy. Sam je slušný drsňák a s Gm tvoří skvělou dvojku. Nicméně, za hlavní dvojkou se vůbec neztrácí drsňácká a přitom velice ženská Kensi (s kterou bych se nebál něco si začít, na rozdíl od Zivi u které by první hádka mohla skončit s kudlou v mém břiše). Kensi je zároveň mojí oblíbenkyní a Daniela Ruah je velice půvabná. Jen ta Hety mi tam nějak nesedí. Stejně jako v původním NCIS se i tady vtipkuje,hláškuje a slovně přestřikuje a je radost se na to dívat a když de do tuhého tak i ta akce je solidně natočená. Jo možná to vykrádá z NCIS co může, ale ono to funguje a pořád to patří mezi ty lepší kriminálky. Možná trochu jednodušší a čistě pro efekt a zábavu, ale pořád kvalitní. Když na to v TV narazím s chutí se podívám. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Reklama

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno, mému osmiletému synovi se to líbí. Tím bych mohl komentář i hodnocení skončit. Ale nedá mi to. Je to blbé, je to trapné, kamera kolem vyšetřovatelů létá jak zběsilá, tým je na pěst taková ta klasická sestava IT odborník, roštěnka, pár namakanců s vtipnejma hláškama (z toho musí být jeden reprezentant nějaké menšiny) a ti mají nějakého exotického šéfa. tady je to paní Kadrnožková, které však už umřel Jonatán. Včera jsem omylem viděl jeden z dílů, kde se rohodla pomoci zajistit jeden oběkt a připajdala na místo v klíčový moment s brokárnou jak Árny. Ta brokárna vážila víc než ona a to paní Kadrnožková měla plné pampersky... No prostě strašné. Tady většinou nějaký terorista chce zničit minimálně jednu čtvrť většinou však celé L.A. Lid však naštěstí může spát, protože za něj bdí NCIS. Los Angeles... Škoda, že Chris O'Donnell nezůstal u smažených zelených rajčat nebo u čichání vůně žen, jak jej to učil slepý Al v devadesátejch.... Tehdy se zdálo, že má navíc než na tuhle přiblblinu. * ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Terrencovi O'Harovi, režisérovi 29 epizód seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) s venovaním: "Náš brat, náš učiteľ, náš priateľ". Terrence O'Hara podľahol rakovine v závere roku 2022. (koba)
  • V epizóde Zrada (2011) možno vidieť vojenský služobný záznam agenta Sama Hannu (na fotografii). Podľa tohto záznamu Sam Hanna (LL Cool J) odišiel z aktívnej služby v hodnosti vrchného námorného poddôstojníka (E-7). V epizódach Papieroví vojaci a Čistota (2013) však Sam Hanna nosí uniformu staršieho námorného poddôstojníka (E-8). Oproti služobnému záznamu sa mu tiež značne zväčšil počet udelených vojenských vyznamenaní. (koba)
  • V úvodných častiach série sa o ministrovi námorníctva hovorí v mužskom rode. V závere epizódy Spad (2013) dokonca minister telefonuje zástupcovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a v telefóne počuť mužský hlas. To je však v rozpore s dejom partnerského seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003), podľa ktorého by v tomto období mala byť ministerkou námorníctva Sarah Porterová (Leslie Hope). Je zaujímavé, že od 9. epizódy Zotavení (2013) sa už o ministerke námorníctva hovorí v ženskom rode. (koba)

Reklama

Reklama