Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 92
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 92

Recenze (94)

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Špiónská parodie na NCIS, se živou postavičkou z Úžasňákových. Nekecám;) Zajímavé je snad jen to, jak Chris O'Donnell od Chirurgů zamakal a stal se z rozkydlého veterináře určeného k tomu, aby mohly dívky slzet a vzdychat u obrazovek, zase wostrým týpkem. Bohužel mu už nikdo nevysvětlil, že jeho klukovský šarm se čtyřicítky opravdu nedožil, takže je to vlastně totéž jako kdybyste se dívali na Matthewa McConaugheyho. LL nebyl nikdy Cool, (d)že(j), ale dokázal být vtipný, a mezi dvěma hlavními bijci to vcelku ladí. Ale jinak je to pro mě zcela nezajímavé, tohle pojetí mi vůbec nesedí. Ergo tuctová ne moc vážně se beroucí špiónokriminálka, ostudně parazitující na značce NCIS. Čistý průměr, 50%. ()

Reklama

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

Frollka odpad!

všechny recenze uživatele

Zlaté NCIS s Markem Harmonem. Tohle mi přijde jako jakýsi slabší odvar, se spoustou moderní technolgie (nejlépe používané ve tmě), agenti nejsou až tak sympatičtí, i když akce je tam spousty,...něco mi na tom prostě chybí.. nebo přebývá ? i když tu je spousty pozlátek a akce, nemůžu si pomoct značně mi to připomíná kriminálky NY, Miami apod. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off seriál, který navazuje na 6. řadu NCIS. Dobrým nápadem bylo vidět NCIS také na jiném místě působení. Ale NCIS: Los Angeles již není tak úspěšný. Chybí mi zde hlavně laborka a pitevna a kromě toho zde také není zdaleka tolik vtipných scén a hlášek. A nebo se jedná o vtipy, které mě nijak neosloví. Potěšilo mě ale, že se v několika dílech objevuje ředitel NCIS Leon Vance a asi ve dvou dílech Abby Sciutová, forenzní analytička z NCIS. Teoreticky se zde mohl objevit i Gibbs, protože se během operací v Srbsku a Rusku spřátelil s agentem G. Callenem. Postava Callena je zajímavá tím, že se stal sirotkem, který prošel asi 37 dětskými domovy nebo náhradními domy pěstounských rodičů. A také tím, že o jeho dětství není mnoho známo a ani on sám neví, jaké je jeho křestní jméno. Dobře vytvořená je postava Hetty, která ač je velmi malá, ostatní převyšuje bystrostí a je vždy nad věcí. Původní záměr byl dobrý, ale ve výsledku se jedná jen o další průměrný seriál, který si dle mého názoru mnoho diváků nejspíš nezíská. Svědčí o tom i více než o 20% nižší zdejší hodnocení než u NCIS. A navíc vytvářet další spin-off, který se jmenuje NCIS: Red, mi přijde celkem zbytečné. Původní NCIS je i podle stanice CBS velkým tahounem a podle mě stačí, protože laťka byla nastavena velmi vysoko a bude se jen obtížně překonávat nebo vyrovnávat. ... Pilotní díl NCIS: Red byl diváky odmítnut. Jsem zvědavý, jak dopadne nový spin-off NCIS: New Orleans. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Námornej komandérke Susan Yeltonovej (JoNell Kennedy) zmizli z uniformy (fotografia vpravo) niektoré vojenské vyznamenania, ktoré mala v epizóde Není kouře bez ohně (2016, fotografia vľavo). Konkrétne ide o Pochvalnú medailu Ministerstva obrany (Joint Service Commendation Medal), Spoločnú medailu Ministerstva obrany za úspechy (Joint Service Achievement Medal), Medailu za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal) a Stuhu námorníctva a námornej pechoty za službu v zámorí (Navy and Marine Corps Overseas Service Ribbon). Tiež jej zmizla hviezda za opakované udelenie z Námorného vyznamenania za zásluhy (Navy Meritorious Unit Commendation). (koba)
  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)

Reklama

Reklama