Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jede děcko po dvorku, dostalo k narozkám novou motorku, otec režisér povolil u kolečka matičku, aby si synáček namlátil hlavičku, buch bum bác kop, otec křičí: STOP!, spokojeně kontroluje zbytek ratolesti, zjistil, že si rozlámala všechny kosti. Matka se drží za hlavu, naříká: PROČ!?, otec zvedá kameru: "Neváhej a toč!" ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

BFG2000 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa... nutit lidi smát se tragédii jiných. Ano, jsou tam vtipné scénky, jsou tam dokonce i velmi vtipné scénky, ale všechno negativně přemaže již zmíněné utrpení. Jsou to mnohdy anonymně brané klipy, kdy ani nikdo vlastně neví, jak to dopadlo. A opravdu nechápu, jak tuhle zhovadilost mohla vysílat zrovna ČT. A ten kdo se tomu směje? Začít přemýšlet by bylo na místě. Jinak o kabátu, do kterého je celý pořad zabalem s pořádnou čepicí v podobě Hrubeše raděj nemluvím. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních tele výdobytků konzumní post-listopadové společnosti první poloviny 90. let patří neodmyslitelně k tomu, u čeho jsem jako malý prďola vyrůstal a v době, kdy jsme neměli internet, natož pak YouTube, to byl jediný způsob, jak se kouknout na epic fail držkopády, kočku na skateboardu nebo rodinné trapasy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama