Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

S Žilkovou jsem neviděl žádný díl a ani po tom neprahnu (takže nevím jak to "vylepšila"). Pamatuji si ale ty první díly (nebylo jich zrovna málo), kdy se na to koukalo jako vyplnění času mezi normálnějšími pořady. Nepřišlo mi to nijak extra vtipné a působilo to na mě takovým utahaným dojmem. Z těch 453 dílů jsem jich viděl možná tak 75 a i to mi stačilo. Nemyslím si, že bych o něco přišel. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na počátek devadesátých let, kdy tento pořad byl něčím novým a přisával diváky k televizním obrazovkám. Když jsem jej náhodou viděl nyní (2010), spatřil jsem stejné klipy jako před patnácti lety. Vzhledem k tomu, že Hrubeš není extra vtipný a repetetivní zábavu nahoru rozhodně nevytáhne, dávám jednoznačně palec dolů - a ta druhá hvězda je z nostalgie a za těch pár skečů, při kterých jsem se zasmál. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama