Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdy ubohé a někdy humorné klipy bych za normálních okolností ohodnotila průměrem, ale to by tenhle pořad nesměl uvádět všech trapáků král Eda Hrubeš. Nevím, kde tohohle absolutně nesympatického a nevtipného bimbasa vyhrabali, každopádně poslouchat jeho debilní anekdoty, kterým se smál jen on sám, bylo skutečným utrpením (fakt horší než Novotný, Rychlý a Bubílková dohromady). 25% za klipy se zvířátky. ()

Mitch196156 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kousek tohoto pořadu si vzpomenu na Cizince v cizí zemi od R.A.Heinleina, kde hlavní hrdina nechápe lidský humor. Nakonec pochopí, že se lidé smějou téměř jen a pouze pokud se něco nemilého stane druhé osobě- upadne, zakopne, někdo ho kopne, spadne na něho dort, téměř se utopí, dítě spadne na zem a řve... Pokaždé si říkám, jestli je lidstvo tak hloupé, ubohé nebo obojí. Prostě mi to přijde jako trapná "zábava" pro hloupé. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

S Žilkovou jsem neviděl žádný díl a ani po tom neprahnu (takže nevím jak to "vylepšila"). Pamatuji si ale ty první díly (nebylo jich zrovna málo), kdy se na to koukalo jako vyplnění času mezi normálnějšími pořady. Nepřišlo mi to nijak extra vtipné a působilo to na mě takovým utahaným dojmem. Z těch 453 dílů jsem jich viděl možná tak 75 a i to mi stačilo. Nemyslím si, že bych o něco přišel. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pletu si pořady tak neváhej a toč a natoč to. Tři hvězdičky teda dávám protože jsem se tenkrát jako dítě na to těšila a líbilo se mi to. Dneska už jsou divácké zprávy, youtube záběry a další cipoviny. A jelikož tenkrát nebyl internet a nemohli jsme si vybírat a co nám televize naservírovala s tím jsme se museli spokojit, takže jsem se smála jako správné dítě a velice si tohoto pořadu vážila. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama