Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

S Žilkovou jsem neviděl žádný díl a ani po tom neprahnu (takže nevím jak to "vylepšila"). Pamatuji si ale ty první díly (nebylo jich zrovna málo), kdy se na to koukalo jako vyplnění času mezi normálnějšími pořady. Nepřišlo mi to nijak extra vtipné a působilo to na mě takovým utahaným dojmem. Z těch 453 dílů jsem jich viděl možná tak 75 a i to mi stačilo. Nemyslím si, že bych o něco přišel. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že zvláště někteří jsou k tomuto pořadu až příliš přísní. V dobách, kdy to běželo, jsem byl malé dítko a ptákovinám, které vesměs zahrnovaly pády a nebo domácí zvířata, jsem se smál. Samozřejmě že časem to začalo být úmorné a i u nás doma došlo na moment, kdy se televize najednou nezapnula. A ano, směšný byl i Eduard Hrubeš a ten klip se smějícími se lidmi. A hovořit o tom humoru, že je trapný, je liché - protože drtivá většina humoru obsahuje buď neštěstí jiných, nebo sex, nebo fekálie či politiku. I ve společnosti se přátelé nejspíše zasmějí při vzpomínkách na to, co se jim přihodilo za nehodu. A pak, v rámci toho, co humor nabízí, si tento pořad vedl docela dobře. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na počátek devadesátých let, kdy tento pořad byl něčím novým a přisával diváky k televizním obrazovkám. Když jsem jej náhodou viděl nyní (2010), spatřil jsem stejné klipy jako před patnácti lety. Vzhledem k tomu, že Hrubeš není extra vtipný a repetetivní zábavu nahoru rozhodně nevytáhne, dávám jednoznačně palec dolů - a ta druhá hvězda je z nostalgie a za těch pár skečů, při kterých jsem se zasmál. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama