Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pletu si pořady tak neváhej a toč a natoč to. Tři hvězdičky teda dávám protože jsem se tenkrát jako dítě na to těšila a líbilo se mi to. Dneska už jsou divácké zprávy, youtube záběry a další cipoviny. A jelikož tenkrát nebyl internet a nemohli jsme si vybírat a co nám televize naservírovala s tím jsme se museli spokojit, takže jsem se smála jako správné dítě a velice si tohoto pořadu vážila. ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil opravdu objektivně musím sve vědomí přenést do mého deseti letého já před 25ti lety, kdy nebyli žádný internety, PC, Smartphone a nešlo si pustit každé vtipné video světa kdykoliv a kdekoliv - ano, možná se budete někteří divit, ale i tak jsme žili. Proto když každou neděli běžel tenhle pořád seděli jsme u něj celá rodina a smáli jsme se věřte nebo ne... Člověk to nemůže opravdu úplně posoudit dnes a dát tomu odpad i když to vidí třeba ze záznamu.. dřív byla prostě jiná doba, asi i jinej humor trošku.. Těžko říct .. Já hodnotím za dobu kdy jsem se tomu opravdu od srdce smál... ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama