Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jede děcko po dvorku, dostalo k narozkám novou motorku, otec režisér povolil u kolečka matičku, aby si synáček namlátil hlavičku, buch bum bác kop, otec křičí: STOP!, spokojeně kontroluje zbytek ratolesti, zjistil, že si rozlámala všechny kosti. Matka se drží za hlavu, naříká: PROČ!?, otec zvedá kameru: "Neváhej a toč!" ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla to byť priemerná zábavná televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na našich obrazovkách už množstvo. Nie je to nič originálne, ale sem tam sa na niečo také dá pozrieť. Ako sa hovorí, zabiť čas. Niekedy sa tam mihnú aj celkom podarené zábery. Lenže to ako toto moderoval Eduard Hrubeš bolo niečo útrpene odporné. Tento starý cap sa naozaj hodí len do tej priblblej Veľkopopovickej Kozlovky. On z toho spravil úplny odpad! ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že zvláště někteří jsou k tomuto pořadu až příliš přísní. V dobách, kdy to běželo, jsem byl malé dítko a ptákovinám, které vesměs zahrnovaly pády a nebo domácí zvířata, jsem se smál. Samozřejmě že časem to začalo být úmorné a i u nás doma došlo na moment, kdy se televize najednou nezapnula. A ano, směšný byl i Eduard Hrubeš a ten klip se smějícími se lidmi. A hovořit o tom humoru, že je trapný, je liché - protože drtivá většina humoru obsahuje buď neštěstí jiných, nebo sex, nebo fekálie či politiku. I ve společnosti se přátelé nejspíše zasmějí při vzpomínkách na to, co se jim přihodilo za nehodu. A pak, v rámci toho, co humor nabízí, si tento pořad vedl docela dobře. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama