Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pletu si pořady tak neváhej a toč a natoč to. Tři hvězdičky teda dávám protože jsem se tenkrát jako dítě na to těšila a líbilo se mi to. Dneska už jsou divácké zprávy, youtube záběry a další cipoviny. A jelikož tenkrát nebyl internet a nemohli jsme si vybírat a co nám televize naservírovala s tím jsme se museli spokojit, takže jsem se smála jako správné dítě a velice si tohoto pořadu vážila. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že to bylo přeci jen lepší, než konkurenční kopírka u sousední komerční televize. Eda mi přišel i méně afektovaný, než ten poděs Rychlý z kterého jsem dostával pravidelní dávku vnitřního krvácení, jen když se pokusil o nějaký svůj rodinný nevtipný fóreček. Další kladné body rozdávám za lepší cit ve střihu a výběru klipů, ať už veřejných nebo soutěžních, které mě i sem tam rozesmály a styl hlasování o domací nejlepší video. Jak někdo už poznamenal, byla to pouze náhrážka za dnešní publikujicí video servery na internetu v čele s YouTube a tohle byla zkrátka jediná možnost, jak ukázat trochu té škodolibé skutečné srandy. Dvě hvězdy ať nežeru. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Hele, hele, Mařka, von upad na koule! No fakt, roznožmo hópnul ze střechy na plot, to je debííííl. Jé che che che". ,, No jo, starej, ten bude k hovnu jak ty! Íchi chi cháááá". A tak si tak proplouvá běžná rodina svým romantickým večerem, sosá bránik a přikusuje zaviláče či utupence. Ze slizu uplácaný Hrubeš zaznamenal před lety takový úspěch, až nám ho musí srát do obýváků dodnes. ,,Juj, táto, sekačka a koťátko, kotě a sekačka, to bude prdel.... ááááá je to tady, už lítá krvavej šlem a masokostní mouka! Pojď, natočíme taky nějakou hlínu a pújdeme do bedny, vyhrajeme kameru a sousedovic Toníček pukne vzteky! Podstrčíme malý třeba žiletky, ne? Nebo dáme babce prohánědlo do žrádla a zamkneme hajzl, to bude bžunda, panečku. A víš co? Víš co? Počkáme do prvního úterý sudého měsíce přechodného roku, až to na nás zase přijde, a frkneme do soutěže naše třicetivteřinové sexuální eskapády, no to se národ smíchy posere!" ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

BFG2000 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa... nutit lidi smát se tragédii jiných. Ano, jsou tam vtipné scénky, jsou tam dokonce i velmi vtipné scénky, ale všechno negativně přemaže již zmíněné utrpení. Jsou to mnohdy anonymně brané klipy, kdy ani nikdo vlastně neví, jak to dopadlo. A opravdu nechápu, jak tuhle zhovadilost mohla vysílat zrovna ČT. A ten kdo se tomu směje? Začít přemýšlet by bylo na místě. Jinak o kabátu, do kterého je celý pořad zabalem s pořádnou čepicí v podobě Hrubeše raděj nemluvím. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama