Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěděl, že ten pořad trval tak dlouho. V mém dětství to u nás běželo v televizi na veřejnoprávní stanici hodně často a ze začátku mě to i bavilo, i když úroveň těch videí s nahraným smíchem asi nebyla příliš vysoká, jak jsem později zjistil. Ovšem melodii úvodních/závěrečných titulků a tu sochu si pamatuji stále docela živě. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dívat se na tento pořad se hodilo jen pro těch pár vtipných zahraničních videí. Ta česká, kdy na zazrněné VHSkové nahrávce padne ožralá babička na svatbě na prdel a podobné jiné "vtipné" hrůzy, kde se jim obecenstvo za honorář směje až se za panděro popadají, se mohlo klidně přepnout, ale na na Nováckou příšernost Natočto, s nejtrapnějším Rychlým na světě, je "Tak neváhej a toč!" úplný skvost. ()

Reklama

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama