Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (105)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro většinu dosud nejhorší, pro mě po několika špatných zase kvalitní série. Skvělá hudba, epické záběry, konečně i epické bitvy, zajímavý vývoj postav a několik osudových momentů (Hodor). Nejsem fanoušek GOT, takže mi je jedno kdo se jak chová a že to je vlastně nesmysl. Chci se bavit. A šestka mi to zase jednou nabídla. Snad půjdu proti proudu dále a závěr seriálu se mi bude líbit alespoň tak, jako teď. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 100%. Výrazne lepšie ako predošlá séria a zároveň asi aj najlepšia séria spolu zo štvrtou. Štvrtá séria priniesla šokujúce zvraty a po slabšej piatej sérii, šiesta prináša šokujúce odhalenia a vynikajúcu akčnú stránku, ktorá je čoraz lepšia a vďaka ktorej sa posúvame výrazne vpred aj v príbehu a v ktorej zas po dlhšej dobe pocítime pocit odplaty a víťazstva. Epizóda Battle of the Bastards by sa nestratila ani veľkom plátne. Navyše záver šiestej série vyústil do podoby, v ktorej je už cítiť vojnu o trón a zavŕšenie seriálu. Winter is Here. Obľúbený soundtrack: Light of the Seven, Khaleesi, Winter Has Come, The Winds of Winter. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá sezóna pro mě seriál téměř pohřbila. Říkám téměř, protože jsem vydržel šest řad, takže nebudu sráč a snesu jistě i tu sedmou. Ne, to nebylo fér, čtyři série jsem si docela užil, pátá byla na hraně, ale jak popsat tu šestou? Největším problémem bylo to, že tvůrci absolutně zavrhli jakoukoliv logiku, a když mi něco nedává smysl, těžko se mi to bude líbit. Tentokrát už nikomu nešlo o příběh, šlo jen o snahu překvapit, případně šokovat za každou cenu. Jenže ani to nevyšlo a ani vyjít nemohlo, když bylo vše tak zoufale předvídatelné. Řada mě příliš nenadchla, o to víc jsem se bavil u série komentářů, se kterými si kiddo jistě dala spoustu práce:-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po roce jsme se zase dočkali a každým týdnem jsem dostali pod nos menu dalších doposud nepředstavitelných scén, dialogů, spojenectví, intrik i zrad. Došlo také na velkolepé bitvy, které si i do budoucna nebude moci jen tak kdejaký seriál dovolit. Zvláště ta nejdůležitější, Battle of Bastards, mě odrovnala natolik, že dodnes při pouhé vzpomínce zcela ztuhnu. Ramsey se určitě nejen v mých očích stal nejnáviděnějším záporákem celé show a způsob, jak mu byl uťat tipec, byl ohromně nečekaný, ale více než uspokojující. 9. epizoda šesté série je pro mě dodnes asi nejvlivnějším dílem ze všech 67 dosavadních. Uvidíme, zdali její napětí a vyvrcholení překoná konec samotného seriálu, od kterého všichni očekávají nejepičtější událost v dějinách nejen televize, ale snad i samotného filmu. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum celkom slušná séria, síce samozrejme keď niekto už je zvyknutý na pomerne hutný a depresívny materiál Georga R. R. Martina, tak toto je prechádzka rúžovou záhradou. troška nám trvalo, pokiaľ sa nám táto séria rozdýchala. Predsa je poznať na tom, že tvorcovia David Benioff a D.B. Weiss sú dosť pozadu oproti Martinovi (inými slovami nie je to ten GOT, na čo sme zvyknutý).. postavy dostávala omnoho viac svetlejšieho.... tú už sa aspoň po lopate vysvetlí pôvod Johna Snowa (peknú mamku má Jon Snow) .... hádam 7. sériu omnoho viac vyšvyhnú akú túto. Spravodlivých - /70 %/ ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)
  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Scény v Dorne byly natočeny spolu se zbytkem scén z 5. série v Seville, takže se štáb nemusel kvůli scénám pro tuto sezónu vracet. (mikki089)

Reklama

Reklama