Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion uzavírá dohodu. Jorah a Daario se ujímají obtížného úkolu. Jaime a Cersei se snaží zlepšit svou situaci. (HBO Europe)

Videa (2)

TV spot

Recenze (28)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda přinesla naprosto uvěřitelné dobrodružství v temných uličkách (???!!!) Vaes Dothrak. Se nám ti nomádi nějak zabydleli, civilizace je evidentně na postupu a s ní přichází i urbanizace. V Tyrionově řešení situace v Zálivu otrokářů jsem našel značné trhliny a debaty s nejvyšším septonem jsou nudné a otravné. Abych si připomněl, jaký je Ramsay hajzl, vrací se na scénu Osha (na chvíli) a Daenerys opět vychází nezraněná z plamenů (Teď nevím, došly tvůrcům nápady, nebo už dlouho neprovětrala prsa?). ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daenerys se konečně probrala! Poslední přibližně dvě série mi přišla její dějová linka nezáživná a nebavila mě, dokonce jsem si místy říkala, že už by ji mohl George R. R. Martin oddělat... V této epizodě ale ukázala, že její postava má stále co nabídnout. Dočkali jsme se i návratu Malíčka, který mi opravdu scházel a určitě ještě vývoj událostí v Západozemí pořádně ovlivní. Tenhle díl mi přišel celkově velmi povedený, pro mě asi zatím nejlepší z šesté série. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná časť (až na dejovú linku s Daenerys, bože ako ju neznášam, vždy si všetko vydobí a pritom to je obyčajná emancipovaná krava, hehe, ktorá toho veľa nevie). Po tých všetkých vraždách, znásilneniach a zle som bol rád, že táto epizóda sa niesla v takom celkom kladnom duchu (samozrejme až na upálených khalov). Stretnutie dvoch postáv ktoré sa nevideli 6 sérií sa parádne vydarilo. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej se trosku zpomalil, uz neutika takovym zavratnym tempem, ale stale se neco deje. K tomu dostavame skvele dialogy a vygradovane sceny. Treba monolog Nejvyssiho Vrabcaka, kdy kamera pomalu najizdela na jeho oblicej, byla lahudka. A to ani nemluvim o Daenerys pred radou Khalu, nebo o diskuzi Jona, Sansy a Thormunda. Proste serialova spicka sestou sezonu jeste nezavahala. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá a posledná scéna, úplne skvelá. Naša blonďatá ombucmanka dostala dvoch nápadníkov. Touto časťou sa začína 6. séria rozbehovať a mať grády. Čo ukážu ďalšie časti, to uvidíme dúfame, že dobre. Jeden z najlepších a 2. najdôležitejší diel zo 6. série. Kto má rád hlavného predstaviteľa (výborná otázka), bude vedieť, čo je prvé. /85 %/ ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama