Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion hledá podivného spojence. Bran se dozvídá něco důležitého. Brienne je vyslána na misi. Arya dostává šanci, aby se předvedla. (HBO Europe)

Videa (2)

Z natáčení  - David Benioff, D.B. Weiss

Recenze (54)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, tomu se rika storytelling. Sest serii se buduje postava, vytvarime si s ni vztah, jen aby v tomto dile byla cela jeji minulost obracena na hlavu a my zjistili, ze jeji osud byl nalajnovan presne do tohoto bodu od prvni stranky prvni knizky/scenare. Emocionalnejsi konec epizody tu dlouho nebyl. K tomu dostaneme skvele zrezirovane a podane sekvence z divadla, z 12 tisice let stare historie, ze Cerneho Hradu, nebo z kralovolby. Krest, ktery ji nasleduje a ktery se prolina s uprkem Greyjoyu, je famozni. ()

mclenin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľná epizóda, posun prakticky v každej zobrazenej linke, pričom mnohé z nich obsahovali aj istý moment prekvapenia a odpoveď hneď na 2 zásadné otázky príbehu - kto stvoril WhiteWalkers a ako sa z Willisa stal Hodor ? Branova POV má obrovský potenciál a prelínanie minulosť/budúcnosť je jeden z najzaujímavejších prvkov tejto série, ak nie aj celého seriálu + záver časti patrí medzi tie najemotívnejšíe. Pre mňa táto epizódka zatiaľ Top3 po S03E09 (The Rains of Castamere) a S05E08 (Hardhome), no ešte stále je pre nami polovica sezóny. Malé štatistické okienko epizódy - úmrtia (XY), nahota (1 cock, 2 boobs), linky POV (5), nový pár (Tormund + Brienne), Hodor (XY). 5* ()

Reklama

Tucqa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo něco! Vůbec mi nevadilo, že se mi tento týden nedostalo novinek z Králova přístaviště, alespoň se konečně mohla pořádně rozjet Branova severní linie. Konečně jsem u seriálu zažila pocit, který jsem mívala u čtení knížek - několikrát mi spadla brada a z překvapivého zjištění jsem málem zapomínala mrkat. A poslední scéna se nedá nazvat jinak než epická. Vážně povedený díl. ()

GesikCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série je zatím strašně utahaná a směřuje do průměru. Pátý díl byl opět pohřben v tuně balastu, přestože se mohli tvůrci opřít o dost důležitou linku - odkud pochází a co jsou zač Bílí chodci. Nestalo se tak a po velmi krátkém naťuknutí jsme se vrátili řešit „důležitější“ problémy, např. jestli Arya už konečně porazí v souboji tu holku z Bravosu. Snad bude druhá půlka lepší. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama