Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon jde do války o Zimohrad s Remseym Boltonem. Daenerys uzavírá nové spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (95)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná nejlepší díl ever? Líp natočený akční scény v bitvě jsem snad neviděl ani v žádným dražším historickým filmu. Sice si samozřejmě nemůžou dovolit zabít ty nejzásadnější postavy a pomoc samozřejmě přišla na poslední chvíli, ale za mě pecka. Pedigree 2:0, jen tak dále. Teď ještě přežít ten závěrečný trailerový díl, ty devítky jsou vždy nejnašlápější. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Ale jo, po asi desátém opětovném shlédnutí TÉ bitvy musím říct, vlastně spíš uznat, že ty první pocity byly fakt spíš jen tím, že jsem se špatně vyspal a ráno na to nebyl úplně ready. Teď s odstupem už to tam vidím a cítím mnohem víc a tím myslím úplně všechno. Vítězství, porážku, únavu, vysílení, nával adrenalinu, strach, radost, hrůzu, prostě všechno. Velká paráda a velké díky, kvůli takovým epizodám ten seriál miluju(eme) a Bitvu bastardů tak s klidem řadím jen těsně pod zatím nejlepší epizodu seriálu, devastující Hardhome z páté série. Snad to nebylo naposled, co mi takhle GOT vytřel zrak. 9,5/10 ()

Reklama

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*** !!!SPOILER!!! ***Ten, kdo by nedal u této epizody pět hvězd, by musel být naprostý blázen. Tato epizoda byla jedna z vůbec nejlepších epizod tohoto jedinečného seriálu (ne-li nejlepší). Bitva byla neuvěřitelně realistická, počet angažovaných osob neskutečný. Navíc přinesla (pro mě) nečekanou věc - smrt Rickona. Nikdy jsem u žádného jiného dílu nepociťoval větší emoce než u tohoto. Ramsayho jsem z celé duše nenáviděl a doufal jsem, že mu Jon (lidově řečeno) rozbije držku, což se nakonec stalo... Je vidět, že i v Game of Thrones někdy dobro zvítězí nad zlem... :). A také tam byla opět Daenerys za bouře zrozená s jejími třemi "mazlíčky". Scéna, při které letěla s draky nad Meerenem, aby zničila loďstvo otrokářů byla fantastická. Kdybych měl možnost, dám této epizodě 6 hvězdiček... :). ()

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře natočené záběry bitevního masakru, které ale bohužel nedokážou zakrýt skutečnost, že celá Bitva bastardů je plná scénáristických nesmyslů a její závěr je kvůli plot armoru některých postav naprosto předvídatelný. Tak je na tom bohužel nejen celý tento díl, ale i většina 6. řady GoT. Člověk by řekl, že ty logické nesmysly musí praštit do očí každého jedince s aspoň pár mozkovými buňkami a zchladit jeho nadšení, ale když se tady rozhlížím... P.S. Jon Snow se touhle epizodou pasoval na nejneschopnějšího vojevůdce vůbec. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne epizóda, ktorá sa zaradí k TOP celého seriálu. Udalosti v nej sa síce dali predpovedať tak, ako u GoT málo čo, ale spôsob, ktorým Sapochnik celej epizóde dodal gule, je na televízne pomery neskutočný. Sekvencia snímania Jona bez akéhokoľvek strihu, 80 koní, s ktorými sa tu pracuje na filmovej úrovni (dokonca si trúfam tvrdiť, že takto skvelú prácu s koňmi som u bojovej scény ešte nevidela ani vo filme), pocit, že sa nemôžem nadýchnuť i slastný koniec dokázali na plných 60 minút bez zaváhania držať moje oči dokorán. Úvod v Slaver's Bay bol dobrý, no som rada, že si ho tvorcovia nechali na úvod, pretože potom prišlo 30 minút nekompromisného stretu bastardov. Sapochnik je génius, ktorý natočil najlepšie epizódy seriálu, a ja ho za to budem už navždy uznávať. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)
  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)
  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)

Reklama

Reklama