Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon jde do války o Zimohrad s Remseym Boltonem. Daenerys uzavírá nové spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (95)

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře natočené záběry bitevního masakru, které ale bohužel nedokážou zakrýt skutečnost, že celá Bitva bastardů je plná scénáristických nesmyslů a její závěr je kvůli plot armoru některých postav naprosto předvídatelný. Tak je na tom bohužel nejen celý tento díl, ale i většina 6. řady GoT. Člověk by řekl, že ty logické nesmysly musí praštit do očí každého jedince s aspoň pár mozkovými buňkami a zchladit jeho nadšení, ale když se tady rozhlížím... P.S. Jon Snow se touhle epizodou pasoval na nejneschopnějšího vojevůdce vůbec. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod seriálu a jedna z nejlépe natočených bitev, co jsem kdy viděl. I bitva o Meereen byla skvělá, i když té nebyl věnován takový prostor. Výborná kamera, hudba a opravdu byla cítit ta stísněnost na bojišti u Zimohradu. A Ramsay byl opět zaručený zdroj emocí. Intenzivní zážitek. ()

Reklama

krauset 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, za níž Sapochnik a šestá série sklízeli Emmy. Vizuálně jedna z nejlepších bitev vůbec: Jon stojící proti přívalu kavalerie, následný tracking shot na jeho první údery v bitvě. Jedinečné. Nejleší scénou je ale jeho tonutí v moři těl a jeden z nejdychtivějších nádechů v kinematografii. Epizodu bohužel sráží množství nelogičností: proš Sansa neřekla Jonovi o Malíčkovi, proč nemá obr Wun Wun nějakou zbraň, kterou by mlátil vojáky, jak to, že Ramsay o Malíčkovi nevěděl, proč nechal Zimohrad skoro úplně bez posádky. A nakonec: proč vystřelil do oka Wun Wuna, když měl na mušce Jona. Nehledě na to, že se zabitím Ramsayho seriál odklonil od dlouhodobé filosofie, že brutální smrt nemůže být uspokojivá. Vizuální špička, intelektuální zklamání. ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto obdivuhodný díl, řadím jej mezi nejlepší díly GoT, neboť si to zaslouží. Scény z bitvy byly přelomové, dávají seriálu (a zbytku kinematografie celého světa) nový rozměr, novou laťku, již nebude snadné předčit. Naproti jednoduchosti ostatních dílů, tento jen překypuje emocemi, efekty, dobrým příběhem a věcmi mezi řádky. Ač nejsem fanouškem bujného opojení GoTem (ani Gottem), kdyby všechny díly byly jako tenhle, možná bych zúchylněl stejně jako zbytek populace. Fenomenální. 98% ()

Plukos 

všechny recenze uživatele

Vizuálně jeden z nejlepších kousků televizní historie, logikou však jeden z největších odpadů. Kdyby plot armour a deus ex machina měly své jména, jmenovaly by se John Snow. Bohužel to není logikou ani svou podstatou to staré GoT,. Chyb a nelogičností tam bylo, že bych o tom na Youtube udělal dvacetiminutové video. Ale tak hlavně že to dobře vypadá, že Dumb and Dumber:) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)
  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)
  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)

Reklama

Reklama