Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (74)

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek v Králově přístavišti mě zničil. Tohle si opravdu nikdo nezasloužil. Ale jen ve Hře o trůny může zemřít najednou tolik postav a stále jich zbýt víc než dost. A to jsem doufal, že Cersei zatím neumře, protože sledovat Lenu Headey mě bavilo. Tímhle však rozdmýchala mou nenávist nanovo a Ramsey Bolton teď bledne ve srovnání s ní. Ozvaly se i staré rány ohledně Shireen. Naopak u Daenerys se schyluje k osudovému rozuzlení, Olenna pěkně usadila otravné Sand Snakes a Arya konečně začíná splácet dluhy. Gradace děje i napětí fungovaly výborně a konečně se v této sérii objevila i nová originální hudba. Epizoda s více zvraty tu zatím nebyla a to jsem si myslel, že jak se blížíme ke konci, postav už tolik ubývat nebude. Omyl. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

(Spoiler) Jednoznačně nejlepší díl celé série a jeden z nejlepších dílů seriálu, co jsem kdy viděla. A to říkám, i když mi nechali umřít Margaery, mojí nejoblíbenější postavu, která si to fakt nezasloužila. Ještě, že zůstává vynikající Lyanna Mormont a hláškující babi Tyrellovic:-) Neskutečný soundtrack a naprosto vše se po otravné a nudné páté sérii dalo do pohybu. Martina pošlete do starého železa, Benioff a Weiss rule forever! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě kterou považuji za nejlepší celého seriálu přichází další skvost. A zase je u toho úžasná režie Sapochnika. Jenže tohle všechno by neklapalo bez dokonalé hudby. Skladatel Ramin Djawadi stvořil nejen nejlepší soundtrack co jsme mohli slyšet v seriálu ale hlavně své kariéry. Bez něho je GOT poloviční. ( https://youtu.be/pS-gbqbVd8c , https://youtu.be/j34Xa6DGi4s ). Tyhle dva úžasné soundtracky jsem si musel přidat do alba. 😇👂👍❤ ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lyanna Mormont: Your son was butchered at the Red Wedding, Lord Manderly. And you refused the call. You swore allegiance to House Stark, Lord Glover, but in their hour of greatest need, you refused the call. And you, Lord Cerwyn - your father was skinned alive by Ramsay Bolton... still, you refused the call. But House Mormont remembers. The North remembers! We know no king but the King in the North whose name is Stark. I don't care if he's a bastard. Ned Stark's blood runs through his veins. He's my king from this day until his last day. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER-FREE: Nebojím se tvrdit, že tento díl byl zdaleka nejlepším dílem od první série. Smutné scény střídaly scény, které naháněly husí kůži a místy jsem měla chuť nahlas skandovat. Bylo to perfektní. Od dynamiky děje přes časové rozvržení až po hudbu, kterou jsem dnes vnímala mnohem více než jindy... Nemám, co bych tomu vytkla - je to zkrátka a jednoduše bravurní zakončení šesté série. A teď již nezbývá nic jiného, než zase rok čekat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)
  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)

Reklama

Reklama