Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

flawi.f 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Běžně jednotlivé díly seriálu nehodnotí, ale tady jsem nemohla jinak. Tenhle díl je skutečně jedním z nejlepších za celých sedm sezón a závěrečná epická bitva je naprosto dechberoucí. Je neuvěřitelné, na jaké úrovni dokážou současné seriály být. Pevně doufám, že Game of Thrones až do konce série pojede v tempu, které nasadila v závěru téhle epizody. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší. Díl. Tečka. Při (ne)kvalitách sedmé série mě neskutečně udivuje, jak se tvůrcům podařilo ukočírovat tak úžasnou bitevní sekvenci bez sebemenší chybičky. Scéna, kdy Drogon vletí na bojiště za ho kouzelné Djawadiho hudby a priceless výrazu Jaimeho zosobňuje snad veškeré touhy všech skutečných fanoušků seriálu. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

musim jít proti většině a kritizovat závěrečnou bitvu, respektive co se tam dělo za blbosti, myslel jsem že koukám na GOT ne na “postradatelní” protože normálně by umírali hlavní postavy jako jablka a ne že by byli nesmrtelný jako stallone kterej zabije milion nohsledů a má sotvá pár škrábanců... fakt mě naštvalo že neumřela aspoň jedna hlavní postava, co to jako bylo ten konec? Jaime se řítí na draka a někdo po něm skočí a spadne do vody, wtf.. to fakt do GOT nepatří, jinak denino ,,drakárys'' mi přijde spíš cringe než epický, 3 hvězdy za jeden z nejmrazivějších build-upů před bitvou ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické! Kromě toho, že je tahle epizoda opět nacpána spoustou informací, dojde na očekávanou bitvu, kde hlavní slovo má, jak jinak, ...DRAK. Snad jen totální nefanoušek bude zklamán, ale těch jistě moc nebude. Ten se pak možná podiví, proč Jaime ztratil hlavu (naštěstí ne doslova, snad...), znalci ale mají tuhle postavu dobře přečtenou, a tak jeho jednání naprosto chápou. Nám ostatním nezbývá než se těšit na další díl. A byť Aryu až tak nemusím (v knize ano), tak její souboj jsem si vychutnal. Copak asi chystá Sansa? A co Malíček? ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama