Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické! Kromě toho, že je tahle epizoda opět nacpána spoustou informací, dojde na očekávanou bitvu, kde hlavní slovo má, jak jinak, ...DRAK. Snad jen totální nefanoušek bude zklamán, ale těch jistě moc nebude. Ten se pak možná podiví, proč Jaime ztratil hlavu (naštěstí ne doslova, snad...), znalci ale mají tuhle postavu dobře přečtenou, a tak jeho jednání naprosto chápou. Nám ostatním nezbývá než se těšit na další díl. A byť Aryu až tak nemusím (v knize ano), tak její souboj jsem si vychutnal. Copak asi chystá Sansa? A co Malíček? ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé vidíme draka v Západozemí v akci a nejde si nestěžovat na bravurně zvládnutou ohnivou bitvu, kterou můžeme srovnávat s Černovodou, možná i lepší. Arya ukázala, co za ku*evskou badass je, a Malíček má v kalhotech plno. Problémem je u tohoto dílu příliš krátká doba, dostaly jsme hype, který byl prakticky hned v zárodku utnut. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drakáris! No doháje, mám nový oblíbený slovo. Bombaaaaa! Neuvěřitelná dechberoucí a žhnoucí podívaná v bitvě, které naprosto jasně dominuje naše ohnivzdorná blondska Daenerys! Zcela upřímě se musim přiznat, že jsem z toho skoro s*****l. (Raději vycenzurováno pro mladší diváky, protože mi je jasný, že si tohle středověký fantasy porno nenecháte ujít.) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší. Díl. Tečka. Při (ne)kvalitách sedmé série mě neskutečně udivuje, jak se tvůrcům podařilo ukočírovat tak úžasnou bitevní sekvenci bez sebemenší chybičky. Scéna, kdy Drogon vletí na bojiště za ho kouzelné Djawadiho hudby a priceless výrazu Jaimeho zosobňuje snad veškeré touhy všech skutečných fanoušků seriálu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)

Reklama

Reklama