Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ech. Skupina akčních hrdinů (srocují se v hustých počtech, jak se blíží závěr) si vyrazila za Zed s replikami jako z buddy krimi komedií. Hra o trůny už to moc není, ale zábava ..to jo- Střet na zamrzlém jezeru byl bohužel první, který v seriálu nevyvolal napětí, byl spíš na hranici lehké směšnosti. ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, tu už bola teleportácia trochu pritiahnutá za vlasy, lebo očividne medzi scénami neboli dni, týždne ani mesiace... Ale kašľať na to, dostali sme čo sme chceli. Už nie je čas na politiku a dlhé epizódy, kde sa všetci len rozprávajú. Nepriateľ je skutočný. Prílet troch drakov bol epický, rovnako modré očko na záver. Hlavne nech sa Rhaegal vráti čím skôr, nech má Jon na čom jazdiť. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě "nadchla" skvěle napsanými dialogy, až jsem měl chuť říct Jonovi s Jorahem, že jestli je teda ten meč volný, střelil bych ho na e- bay, o děsně "vtipné" vsuvce Ohař- Thormund už radši nic psát nebudu. Jinak byl ovšem pochod k pólu fakt zajímavý, dvakrát jsem měl dokonce dojem, že jsem zahlédl Roalda Amundsena, neunikla mi ani krásná vzpomínka tvůrců na prvního marathonského běžce. Zklamal mě Malíček, jeho intriky by zmátly snad už jen Dontose Rudého a drak měl fakt pech, že ho Král trefil přímo do motoru. Celou dobu jsem žil v totálním klamu, myslel jsem si, že na sever od Zdi mrzne neustále, ale teď už vím, že jezera zamrzají až při obklíčení (WTF?). Po vytažení draka z jezera mi to konečně došlo, Král je Lich King, jeho nemrtví jsou Pohroma (Scourge) a Hra o trůny se mění na World of Warcraft: Wrath of the Lich King. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společenstvo prstenu dosáhlo svého cíle. Zuřivý medvěd a horda nemrtvých. Draci. A mezi tím nějaké to plánování a vyjasňování si názorů. Zahořklá Arya a zoufalá Sansa. Modré oko. Nechápu jen stálý pláč nad původní Martinovou předlohou. Už jsem se pomalu smířil s tím, že jeho finále si nepřečtu. Martin je lempl a já děkuji HBO, že se pokusilo rozjetý epos dotáhnout do konce za mistra, který nemá na psaní čas, jelikož má příliš mnoho aktivit. Ještě že S.King měl ke čtenářům větší zodpovědnost, když psal svoji Temnou věž. A to měl překážky v psaní nepoměrně větší. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrychlení cestování v sedmé řadě jsem původně vítal, ale čeho je moc, toho je moc... Takový pěkný seriál a on ho takhle zničí... Šmíráku šmírácká... Teď vážně, ve vší té honbě za velkolepostí se trochu vytrácí logika, celá ta výprava pro vzorek oživlé mrtvoly jenom proto, aby Cersei uvěřila, je jeden velký nesmysl... Mlátit se s řadovými mrtvými nemá smysl, když se jejich řady stále rozšiřují... A tak už jenom čekáme na velké spojení sil všech Starků s Targaryenovými... Škoda, čekal jsem určitě víc... Památnou větu "Kam se hrabe Martin, to se nedá srovnat" tady prostě scénáristům nikdo nepoví... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama