Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Demonn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla plná neobhajitelných failů jako celá sedmá série. Pořád mě to baví ale mrzí mě, že to začíná sklouzávat do průměru a děj začíná být mimořádně předvídatelný. Pokud v poslední epizodě série nezabijou autoři některou z hlavních postav, bude to o ničem :D. Oživení draka nočním králem byl však solidní nápad. 68% ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem soustředěnější epizoda, která má tak trošku jiný „feel“ než ostatní. Je to napínavé, akce je skvělá a závěr je překvapivý, avšak začíná to už trošku nepříjemně připomínat fanfikci. Opakovaná Deus Ex Machina ve Hře o Trůny? To mi není moc po chuti. Stejně tak mi není po chuti uspěchanost a tím pádem trošku neuvážené jednání postav. Vím, že se musí už hnát do finále… ale je opravdu nutné dlouhá léta budovaný svět plný intrik a promyšlených charakterů zakončit svižným, zábavným, leč prvoplánovým digibordelem? Podrobnější dojmy zde. ()

Reklama

kotasbk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

až tu někdo bude psát nesmyslné komentáře, že to není dílo martina, ale scénaristů, tak si uvědomte, že v knize se píše o proroctví, že přijde azor ahai a porazí bílé chodce. Kdo jiný podle vás by měl být právě zmíněný Azor Ahai, pokud ne Jon Snow? Ano, seriál se už ASI nedrží knihy, protože žádná kniha není, vy kreténi, ale to není podstatné. Konec bude stejný, kdo v to nevěří, tak je hloupý. Jen v knize je více postav a budou jiné cesty k tomu, než se dojde do cíle. A jestli si myslíte, že seriáloví tvůrci udělají konec seriálu úplně jinak, tak jste na omylu. Věřím v to, že konec bude stejný jako v knihách, tak či tak povstane Azor Ahai a porazí chodce, jen bude muset zabít svoji lásku. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budget investován do akce, měl být investován hlavně ale do scénáře. Jinak: Psychore, chápu, že chceš bejt novej verbal, ale to hulení tvýmu mozku neprospívá. Opravdu se v každém komentáři usvědčuješ sám z toho, jak jsi hloupý, a to už je - u tak jednoduše napsaného seriálu, jakým je sedmá řada GoT - co říct. Přesně pro vyhulené rádoby cool mozky dneska Benioff s Weissem ukázali, že Westeros má ukrutně rychlé havrany, kteří dokážou přeletět půl kontinentu přes noc a Daenerys má ukrutně rychlé draky, kteří dokážou za půlku dne ten kontinent přeletět taky. Jinak pro rádoby cool vyhulence je Murukův komentář jak dělaný, byť samozřejmě neobhajuje lacině napsaný scénář. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě "nadchla" skvěle napsanými dialogy, až jsem měl chuť říct Jonovi s Jorahem, že jestli je teda ten meč volný, střelil bych ho na e- bay, o děsně "vtipné" vsuvce Ohař- Thormund už radši nic psát nebudu. Jinak byl ovšem pochod k pólu fakt zajímavý, dvakrát jsem měl dokonce dojem, že jsem zahlédl Roalda Amundsena, neunikla mi ani krásná vzpomínka tvůrců na prvního marathonského běžce. Zklamal mě Malíček, jeho intriky by zmátly snad už jen Dontose Rudého a drak měl fakt pech, že ho Král trefil přímo do motoru. Celou dobu jsem žil v totálním klamu, myslel jsem si, že na sever od Zdi mrzne neustále, ale teď už vím, že jezera zamrzají až při obklíčení (WTF?). Po vytažení draka z jezera mi to konečně došlo, Král je Lich King, jeho nemrtví jsou Pohroma (Scourge) a Hra o trůny se mění na World of Warcraft: Wrath of the Lich King. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)

Reklama

Reklama