Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem "mazec"! Perfektní zakončení sedmé řady! Když už si jedni puritáni mysleli, že je všem intrikám konec, ejhle, hnedle tu máme další. Druzí zase nadávali na málo akce, no a spadl všem kámen ze srdce! Dočkali se i jedinci lačnící po erotice a specialisté na rodokmeny. Jednu vadu na kráse ale GOT má...čeká nás další roční čekání na 8. řadu. Tahle zima bude opravdu tuhá! ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nikdo nečekal, že sedmá řada seriálu Game of Thrones vyústí v jeho faktický pohřeb. Scénáristická dvojice vymáchala divákům hlavu v nekonečném oceánu hlouposti, na jehož slanou pachuť bude každý s hrůzou vzpomínat ještě po mnoho následujících měsíců. Avšak ve světle závěrečné epizody s názvem Dragon and the Wolf se všechny ty teleportační dovednosti postav a další nesčetné trhliny v logice jeví naprosto malichernými. Benioff s Weissem zde po celých 82 minut explicitně znásilňují Martinovu úchvatnou předlohu, aby jí v samotném závěru vpálili kulku přímo do zátylku. Do nejmenšího detailu propracovaná sága Song of Ice and Fire je již kompletně dopsaná, ale na základě dohody s HBO ji může Martin publikovat až po odvysílání osmé série. Poté se konečně slaboduchost televizní adaptace, která Martinův geniální autorský záměr zcela obrátila vzhůru nohama, odkryje v plné nahotě, a všichni konečně uzří pravdu: 1.) Jon je ve skutečnosti synem Eddarda a Lyanny. 2.) Jon zaduje na Joramunův roh a po zborcení Zdi si osedlá gigantického ledového draka, který dřímal uvnitř. 3.) Jon se stane králem Jiných a v epickém souboji o svět se střetne s jeho zhoubou v podobě Daenerys... Pro opravdového fanouška tohoto unikátního universa seriál skončil přesně v polovině šesté řady, kdy HBO odvolalo Martina z celého projektu. Sedmou sérii jsem sledoval ze setrvačnosti, ale té osmé již za současných okolností nehodlám věnovat sebemenší pozornost. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Od posledního dílu má právo snad každý divák očekávat cosi velkolepého. O to větší nasrání se poté rozlije v krvi každého fanouška, který neztratil zbytek vkusu. Samozřejmě, že se i nyní jedná o velmi příjemnou zábavu a 80 minut, kterých divák zkrátka nelituje. 6 sérií člověk čekal na epická setkání všech skvělých postav u jednoho stolu. Očekával jsem, že proběhnou stylem, jako když po dlouhých letech střetnete v podnapilém stavu někoho, koho jste dlouho neviděli a je obdobně opitý. Namísto toho jsou setkání hrozně odfláknutá. Celá série byla hrozně uspěchaná a nedomyšlená. Nechce se mi věřit, že by Martin napsal něco tak stupidního, jako byla výprava party neohrožených, následná záchrana party neohrožených, která se ukázala být více než ohrozitelnou, následný oštěpařský výkon a darování snad jediného prostředku, který umožňuje pokořit jinak nepokořitelnou zeď. Osmou sérii rozhodně nevynechám. Nicméně se tvůrcům celkem znamenitě podařilo docílit toho, že čekání nebude zdaleka tak nepříjemně dlouhé, jako tomu bylo v 5 předešlých případech. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série končí v tom nejlepším. Nejdelší epizoda si dává načas a obdaří nás výborně napsanými dialogy a kulminací hned několika dějových linií. Sedmá řada měla spoustu neduhů – je uspěchaná, vytrácí se z toho napětí a preciznost předchozích řad. Avšak sedmá epizoda v mnohém dělá opět krůčky tím správným směrem a opět ukazuje, proč je Hra o Trůny stále na špici televizní zábavy. Bravurní zakončení otevírající dveře velkolepému finále, které rozhodně nehodlám napřesrok prošvihnout. Celé dojmy zde. ()

Fugito odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dajte ľudom to čo chcú a epizóda má 90%, aj napriek tomu, že scénar je úplne oničom, moment prekvapenia tak predvídateľný a logické premýšľanie nad zápletkou tak nepotrebné (pretože posledná séria mi nedáva žiadnu logiku). Verím, že G.R.R. Martin postavu Johna premyslel trošku inak, pretože čakať 4 série na to, čo každý čakal, je trošku faux pas. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama