Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 8

(série)
Trailer
USA / Velká Británie, 2019, 7 h 8 min (Minutáž: 54–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen, Rory McCann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Daenerys představí svým věrným plán na osvobození celého kontinentu. Tyrion motivuje Jona k další akci. Jon s pokorou přijímá svou roli. V Drači jámě se rozhodne o vládě nad Westeroskými královstvími. Hrdinové ságy jdou vstříc svým dalším osudům. (DavidWark)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

kolda1990 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já nevím, asi jsem tím pádem nenáročný divák, protože já v tom nevidím nic tak strašného co se tady píše. A ještě dělat petici na znovu natočení 8.řady? co je tohle za pí*ovinu...jasně, točilo se to 2 roky, očekávání byla obrovská, ale já si každý dialog užíval i když uznám, že něco bylo opravdu zbytečné a natahovali tak čas. 3.díl pro mě absolutní pecka z které mrazilo v zádech. A konečné rozuzlení se mi náhodou docela líbilo. Nejde se zavděčit všem, ale že z toho bude až takový humbuk to teda nechápu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední řada dopadla, jak dopadla. Mnoho lidí bude zklamaných, ale já to tak černě nevidím. Tempo mohlo uvolnit, trošku se ta závěrečná řada roztáhnout, vysvětlit trošku více nějaké detaily, které stále chybí vysvětlit, ale i tak se GoT rozloučil na úrovni. Není to sice s grácií, jak každý očekával, ale co se dá dělat. Možná nejslabší série, možná druhá nejslabší série, to nevím, každopádně do těch fantastických zbývá kus cesty, přesto jsem očekával větší zklamání dle hodnocení, ohlasů a podobně. Možná také mé očekávání po takové době opadlo, takže nakonec se loučím s GoT spokojený. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říct? S každým dílem opadající naděje na to, že se mi dostane finále, které jsem čekal a u posledního dílu už moje očekávání byla tak nízká, že se to ani nedá nazvat zklamáním. Příliš hollywoodské, nezvládnutý a uspěchaný příběh, tragické dialogy, na kterých byly dřívější série vystavěné a to nejhorší? Předvídatelnost, která je něčím pro tenhle seriál doposud atypickým. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jeden z nejepičtějších seriálů zkončí tím, že je mi vše vlastně jedno, tak je něco špatně. Poslední sezóna měla své momenty, poslední díl je totální průměr a blbost za blbostí. Scénáristické zkratky nás obírají o vztahy k postavám, jejich kolikrát hloupá rozhodnutí vedou jen k nezájmu o další dění. "Srdceryvné" loučení Starků mi bylo ukradené.... A to je asi největší šok z posledního dílu - bylo mi to jedno :-D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Učebnicový příklad režisérské a scenáristické vyhořelosti a unavenosti. Tvůrci serou na logiku a už je to ani nebaví a je to znát. Však to má jen šest dílů, pojďme, ať to máme rychle za sebou, něco tam dejte, ti idioti fanoušci to stejně žerou a stačí jim kdejaký hovno s puncem GoT a jak že byly ty vývoje postav? Už nevíme tak tam něco naplácáme. Zde se popírá vše, co je doposud budované snad kromě vývoje Daenerys, která v pátém díle nadobro získala arci zlou karmu a naštvala nejednu dementní matku, která si pojmenovala svou dceru po ní... největší kokot? Šedý červ, nejzbytečnější postava? Bronn, největší zoufalec? Jon Jetomakralovna Sníh, bez práce jsou koláče? Bran..no a bitva o Zimohrad? Nejhorší bitva v dějinách bitev... jasný, tohle čekání se ,, vyplatilo,, ()

Galerie (225)

Zajímavosti (48)

  • K závěrečné 8. sérii byla vytvořena nová úvodní znělka. Znělka v předchozích sériích začínala záběrem na mapu Králova přístaviště, zatímco v 8. sérii začíná záběrem na padlou Zeď. (Geralt z Rivie)
  • K příležitosti premiéry 8. série si výrobci sušenek Oreo připravili limitovanou edici a ve spolupráci s HBO vytvořila Oreo s fontem Hry o trůny. (Duoscop)

Reklama

Reklama