Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (124)

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se asi dalo čekat, s blížícím se finále se dosud rozvětvené linie začínají sbíhat, aneb "všechny cesty vedou do Zimohradu". Jak se tak postupně schází všichni se všema na jednom místě, člověk si už pomalu přestává vybavovat, kdo vůbec se měl v předešlém ději šanci spolu setkat a kdo ne... Ale ještě to má docela spád i děj, takže za mě spokojenost. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Refrešli sme si po dvojročnom čakaní svoje spomienky na vzťahové linky a aj na to ako dobre je celá hra o tróny rozohraná. Aj keď som to nečakal od pilota ôsmej série prišlo k niekoľkým dejovým zvratom. Predovšetkým odhalenie pôvodu Johna. Ako aj zbrojenie Cercei. Zimohrad sa pripravuje na najhoršie a je nutné aby pred bitkou prišla ešte jedna časť ktorá vybičuje emócie do extrému lebo tejto sa to moc nepodarilo. Ale štandardne si seriál drží vysoko nadpriemerné hodnotenie. 77% ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro dva roky jsme čekali. Skoro dva roky jsme to chtěli. Jsem tedy ráda za pomalejší tempo. Za ukázání, kde kdo je, kam se dostal. Nečekala jsem zde výraznou akci. Byla bych znechucená a zklamaná, kdyby tomu tak bylo. Stejně se všichni těší nejvíc na to, zda a kdy nastane "John už ví" a co s tím udělá. Já jsem spokojená. Maximálně. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi to nedalo a musel jsem se po shlédnutí všech kladných reakcí a ohlasů na první díl podívat, co se děje tady... asi to nemá cenu komentovat, tak radši přejdu k startu poslední série. Tomu se v podstatě nedá co vytknout. Každá scéna byla vypiplaná do detailu a vlastně jsme sledovali takovou kopii úplně premiérové epizody Game of Thrones s trochu více pompézním nádechem. Nevím, jak je to možné, ale je obdivuhodné jak jsou osudy všech postav stále úplně otevřené a vůbec nejde odhadnout, co se stane v dalším dílu. Lepší rozjezd jsme si asi nemohli představit. ()

korect 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý start nové série, je znát, že dílů bude jenom šest, není se tedy s čím zdržovat. SPOILER Čekal jsem, že setkání v první epizodě budou mnohem osudovější (Jon + Arya, Jon + Sam, Dany + Sansa, Arya + Ohař), zejména Jon a Arya se neviděli od začátku první série. Nejosudovějšího setkání se ovšem dočkáme až na úplném konci epizody. Objevuje se několik nelogičností (Schopností letět na drakovi dosud oplývali jen Targaryenové nebo Night king, tohle by mělo být jasné každému, kdo o Targaryenech něco málo ví - například přihlížejícímu Tyrionovi nebo Varysovi) nebo tradičně logistických nesrovnalostí (Sansa má docela point se zásobami pro Unsullied, Sever je poměrně zplundrovaný několika válkami a léto skončilo). Je nicméně jasné, že bitva o Winterfell je na spadnutí a dvě úvodní epizody tu jen připravují půdu pro nejepičtější seriálové finále všech dob, jakým závěřečná série doufejme bude. 80% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Bronnovy prostitutky se zmiňují o zrzavém vojákovi jménem Eddie: „Vrátil se s popáleným obličejem. Teď už nemá víčka“. Toto je odkaz na postavu, kterou hrál Ed Sheeran v epizodě Dračí kámen (2017), která byla zjevně přítomna, když Daenerys (Emilia Clarke) zaútočila na armádu Lannisterů s Drogonem v epizodě Válečná kořist (2017). Sheeran druhý den na Instagramu odpověděl: „Díky @gameofthrones, věděl jsem, že jsem přeživší. (mikki089)
  • Čínští cenzoři kvůli násilí a erotice zkrátili epizodu o šest minut. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno