Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (124)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemný začiatok veľkého finále. Ono sa dalo čakať, že seriál po dvoch rokoch čakania na nás nepôjde hneď zhurta a nechá nás napínať do poslednej chvíle. Dôkazom bola táto konverzačka (vďaka ktorým sa dej niekam hne), kde sa zišli naše charaktery a ktoré sa začínajú pomaly pripravovať na vojnu. U mňa 4*. ()

honza.ch 

všechny recenze uživatele

Popravdě netuším, proč se na tento díl snáší taková vlna nespokojenosti. Spousta z vás si stěžuje, že to bylo sentimentální, že se řešila jen opětovná setkání atd. Dokážete si ale naopak představit to, že některé postavy by naprosto přešly to, že se potkaly po tolika letech? Na druhou stranu ty dialogy nemůžou být nekonečné, samozřejmě, že si mají všichni co říct, ale když mají v zádech armádu mrtvých, tak některé věci asi můžou počkat... Mně osobně se díl moc líbil, otevřel spoustu nových otázek, ukázalo se, že nějaká spojenectví a vztahy, které se zdály být pevné, až tak pevné být nemusí. Osobně jsem zvědavý třeba i na Bronna. ()

Reklama

Pargin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu kritický, hodně kritický a to na ty burany, co tady neocení nádhernou práci a chtěli by vždycky všeho moc! Byl to krásný díl na začátek, rozjíždět se to bude čím dál víc a jen díky nesvéprávným lidem co tady hodnotí a melou blbosti tak klesne seriálu hodnota!! Děkuji všem ostatním, co hodnotí na úrovni tohoto největšího seriálu v dějinách lidstva. ()

korect 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý start nové série, je znát, že dílů bude jenom šest, není se tedy s čím zdržovat. SPOILER Čekal jsem, že setkání v první epizodě budou mnohem osudovější (Jon + Arya, Jon + Sam, Dany + Sansa, Arya + Ohař), zejména Jon a Arya se neviděli od začátku první série. Nejosudovějšího setkání se ovšem dočkáme až na úplném konci epizody. Objevuje se několik nelogičností (Schopností letět na drakovi dosud oplývali jen Targaryenové nebo Night king, tohle by mělo být jasné každému, kdo o Targaryenech něco málo ví - například přihlížejícímu Tyrionovi nebo Varysovi) nebo tradičně logistických nesrovnalostí (Sansa má docela point se zásobami pro Unsullied, Sever je poměrně zplundrovaný několika válkami a léto skončilo). Je nicméně jasné, že bitva o Winterfell je na spadnutí a dvě úvodní epizody tu jen připravují půdu pro nejepičtější seriálové finále všech dob, jakým závěřečná série doufejme bude. 80% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše na co jsme čekali a doufali už několik sérií, že se přihodí. Několik postav se spolu potkalo po letech, odkryla se pravda a přípravy na boj ve velkém vrcholí. Hloupý, kdo tento díl odepsal a hodnotil jednou hvězdou. Ne v každém díle můžou někoho zabít nebo znásilnit, aby vás to zabavilo. ;) Přehodnocení po shlédnutí celé série: Asi nejlepší episoda i když nijak výrazná. Jako jediná mne dokázala dojmout a vzbudit ve mně jiné emoce než vztek nad pokaženým seriálem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Během jejich shledání se Jon (Kit Harington) ptá Aryi (Maisie Williams), jestli musela použít Jehlu, na což ona odpoví: „Jednou nebo dvakrát“. Ve skutečnosti Arya v celé sérii použila Jehlu čtyřikrát k zabití lidí (stájník, Poliver, Rouge a Waif, což bylo mimo obrazovku) a jednou k zabití holuba. (mikki089)
  • Čínští cenzoři kvůli násilí a erotice zkrátili epizodu o šest minut. (Duoscop)

Reklama

Reklama