Reklama

Reklama

VOD (1)

Touha po moci i pomstě žene Daenerys proti těm, kteří neuznávají její nárok na Železný trůn. Arya se ocitá v ohni nemilosrdné válečné vřavy v ulicích King´s Landing. Sandor Clegane jde vstříc bratrovražednému souboji. Rodinná pouta Lannisterů pečetí jejich osudy. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (267)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě paráda a ještě větší radost mám z nenávistných komentářů tady :) Jestli ti hejteři nadávali i po Krvavé svatbě? Takovéhle finále se dalo očekávat. I někteří z moudrých rádců to tušili. Snad jen vzdání se jedné pomsty je trochu méně pochopitelné, ale ani tomu se moc nedivím, když vidím ten spálený ksicht říkat "dopadneš jako já". ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zaznělo ve Shrekovi: "Mám draka a nebojím se ho použít!" Famózní!!! Šokující, strhující, za mě naprostá spokojenost a samozřejmě povinná slzička za Králokata! ;) Danča se prostě urvala ze řetězu, Arya jí už má na seznamu, královna bude Sansa Stark (nesnáším ji, ale co už, když Sníh na to nemá kule) ...a nebo třeba taky ne.. :) :) :) Se uvidí! ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už je zklamání jak prase. Zoufalá rozhodnutí postav, ignorování nastavené dějové logiky, dramatizace prostřednictvím prázdných dlouhých záběrů, blbé skony důležitých aktérů a občas katastrofální střih (souboj Jamieho a Eurona bych lépe sestříhal i já po deseti pivech). Naprosto zabitý potenciál osudového finále, ve které jsem pořád věřil (a ve které budu ještě trochu doufat v epizodě poslední). Nebýt Ohaře, je to čistokrevný scénáristický průser. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U letošní sezóny jsem zatím všechny ty scenáristické přešlapy docela přecházel, ale u této epizody došlo ke zlomu. Nikdy se mi u GoT nestalo, abych se po celou stopáž ukrutně nudil. NIkdy se tak moc nehrálo na efekt jako nyní. A všechno, co zobrazili bylo slabé. Bez jiskry, bez správných emocí. Jede se na setrvačnost s heslem, nějak už to do finále dokopeme. Děsím se závěrečné epizody, protože tady jsme se hodně přiblížili úplnému dnu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně doposud nejlepší díl osmé série. Daenerys konečně ukázala, že je Targaryen se vším všudy, bratři vyřídili účty, John otevřel oči a to, že někoho zasype trocha suti, ještě neznamená, že je s ním konec, jak si leckdo hned vyloží. Absolutní devastace města je jen zdánlivě nesmyslná. Výborná kamera, hudba i nadále uhrančivá a napětí nepolevující. Pokud se však někdo nudil, či měl pocit nelogičností (o kterých se tu dočtete, ale předloženy nejsou), pak by měl poslední díl rozhodně vynechat a dát si místo toho třeba O makové panence... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • V 6. sérii (2016) můžeme vidět z Rudé Bašty za Královým přístavištěm kopce, kdežto v tomto díle se za hořícím Královým přístavištěm nenachází nic, jen planina. (Sayko)
  • Emilia Clarke se nechala slyšet, že je znechucena tím, co její postava Daenerys v této epizodě provedla. (Duoscop)

Reklama

Reklama