Reklama

Reklama

VOD (1)

Touha po moci i pomstě žene Daenerys proti těm, kteří neuznávají její nárok na Železný trůn. Arya se ocitá v ohni nemilosrdné válečné vřavy v ulicích King´s Landing. Sandor Clegane jde vstříc bratrovražednému souboji. Rodinná pouta Lannisterů pečetí jejich osudy. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (267)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katastroficko-válečný spektákl s několika úžasnými momenty (Tyrion a Jaime, Ohařova linie), celá epizoda ale stojí na velkém mindfucku (na nějž nás ale tvůrci dlouho postupně připravovali!), jenž poslední epizoda SNAD dostatečně podpoří a vytěží. Pokud ano, dočkáme se adekvátního hořkosladkého závěru, jaký si GoT zaslouží... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě nebyl ani tak problém s dějem, jako spíš s tím, že si s tím tvůrci vyhráli až moc. Místy to připomínalo až zkázu Pompejí. Když přemýšlím nad tím, jak vadila první "kecací" epizoda, tak mi teď najednou přijde o třídu lepší. Nicméně zajímavý obrat v ději, na závěr jsem skutečně zvědavý. Myslím, že jasná linie, která se tu nějakou dobu rýsovala, vzala ta tam. https://www.youtube.com/watch?v=Rdr2ZT4kJ2g ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER...Uf. Tak tohle opravdu bolí. Pokud bychom chtěli srovnávat GOT s nedostižným Pánem prstenů (což snad kromě vylízaných scénaristů nikdo nechtěl), tak by Tolkilenova sága vypadala asi takhle: Sauron umírá ve stínu Dvou věží na zánět středního ucha během druhého dílu trilogie. To ovšem nikoho netrápí, protože dva a půl dílu budeme sledovat napínavý souboj o post starosty v Hobitíně. Kandidáty na post starosty jsou: Pytlík podporovaný elfy, dále pak Křepelka podporovaný lůzou, neb mu nikdo neproplatil diety za výlet do Mordoru a Chodec Aragorn, který se do Hobitína uchýlil poté, co byl z Bílého Města vykázán jako zbloudilý uchazeč o trůn. Nezávislá volební komise domestikovaných skřetů rozhodla, že v rámci všeobjímající lásky bude králem zvolen nekandidující Medděd, protože má největší včely.... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je jedno, že mě nenávidí, hlavně když se mě bojí." Tak Daenerys je jasně napsaná postava...z bojovnice proti tyranii se stává tyran...tak to bývá. Co mi na epizodě vadí nejvíc je začátek boje...minule jsme viděli, jak samostříly Železného loďstva rozstřílí během pár minut draka i celé loďstvo...to jsem nevěřil tomu, jak rychle to stíhají nabíjet...a tady naproti tomu na draka stihnou vystřelit dvakrát a ještě minou. O drakovi s ohněm ničícím kamen a přesto si neporadí s pár zombíkama, ani nemluvě. :-D A tak nejlepší je Jaime, a Hound, kterýmu chvíli trvá, než přijde na to, že by bráškovi moh useknout palici. :-D ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už necháme vtípky a logiku stranou, tak jsem si tenhle díl alespoň užil. Říkejte si co chcete, ale to vypalování bylo zábavný, já se chvíli fakt bál, že jí nehrábne a skončí to poklidnou kapitulací. Autoři se mi zase snaží hrát na city, když vidíme jak Daenerys upaluje za živa děti, jakoby zapomněli u kterého seriálu jsem vyrostl. Samozřejmě se jedná o další velké zklamání, ale já se smířil už po Long Night s tím,že zbytek série bude totálně na hovno. Benioffa a Weisse bych už nikdy nezaměstnal, jejich scénář je fakt hrozně špatný, meli to dát sepsat raději Bryanu Cogmanovi nebo Daveu Hillovi. Očekávám, že finální díl bude největší zklamání a katastrofa v historii televize. Kurva Georgi, čekám už osm let a oni ti zatím zmasakrovali tvého chlapce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • V 6. sérii (2016) můžeme vidět z Rudé Bašty za Královým přístavištěm kopce, kdežto v tomto díle se za hořícím Královým přístavištěm nenachází nic, jen planina. (Sayko)
  • Moment, v němž Drogon přelétá nad Královým přístavištěm, můžeme vidět už v epizodě Krev mé krve (2016) při Branově vizi. (Sayko)

Reklama

Reklama