Reklama

Reklama

Malý Velký Bojovník

  • Česko Malý velký voják (více)
Trailer

Krvavou bitvu u Fénixovy hory mezi státy Liang a Wei přežili pouze dva bojovníci. Zatímco řadový liangský voják, znavený dlouhými roky bojů, touží hlavně po návratu domů a konci války, druhý, plný hrdosti, prahne po vítězství a zachování rodové cti. Generál utrpí v boji zranění a stane se vojákovým rukojmím. Ten se i se svým zajatcem vydává domů s úmyslem získat za něho odměnu v podobě půdy a zproštění povinnosti vojenské služby. Cesta do Liangu však nebude jednoduchá, v patách jsou jim nejen kočovní loupežníci, ale především generálův bratr Wen, který by se rád svého bratra zbavil a sám stanul v čele země. A tak se z mužů, kteří dosud stáli na opačných stranách bitevního pole, pod tíhou nastalých událostí nakonec stanou přátelé. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Beky 

všechny recenze uživatele

Brutal hardcore nuda von China!!!!! Strašný!! Kdyby tohle natočili v Evropě, je to odpad, když to natočí v Číně během pauzy na oběd a hraje v tom Chan, je to v červených číslech!!! Ne, tohle fakt ne, ani akční, ani vážný, ani sranda, ani dobrý příběh, ani herecký výkony, ani atmosféra....sakra proč vůbec dávám dvě hvězdy?? Protože od všeho je tam toho aspoň trochu!!! Verdikt: Tak tohle je fakt šlápota VEDLE jako hrom, opravdu nezajímavý film!! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu povedené. Lokace a celý vizuál filmu se mě hodně líbil. Dějová linie je naprosto bez problému a bombový Jackie nemůže snad nikoho zklamat. V podstatě jednoduchý příběh o naverbovaném farmáři, který chce získat blbých 5 arů pole za generála nepřátelského kmene a odprostit se od války. Je to podáno skvěle s parádním dojemným koncem! Navíc Jackie předvádí na place pořád parádní kousky. Tohle je asi jedna z nejlepších Jackieho rolí ve které jsem ho viděl. 80% ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Párádny staromódny dobrodružňák s pomalším tempom, no kvalitným scénarom a dobre napísanými postavami. Jackie, ikeď si stále občas zaskotačí, tentokrát predovšetkým svárňuje plnohodnotnú postavu, ktorá mu naviac sadne ako ušitá. Trochu strelený, no dobrosrdečný farmár, ktorý trochu zamieša osudy ľuďom, ktorý usilujú o získanie prevahy v práve prebiehajúcej vojne. Podarená kombinácia komickej historky a trpkého príbehu vojny .Film trochu pripomína vynikajúci The Hidden Fortress od Kurosawy. (7.5/10) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Historický dobrodružný film, jenž na první pohled vypadá jako jedno z řady čínsko-hongkongských válečných dramat z poslední doby, situační komikou a několika lehce ekvilibristickými čísly vážně upomene na starší Jackieho kousky. Ani nevadí, že už to po fyzické stránce není co bývalo. Role šutry hazícího dobráckého vyčuránka byla Jackiemu ušita přímo na tělo. 7/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Mile vyprávěný tragikomický příběh prostého vojína a následníka trůnu. Poetické záběry a souboje nezkažené nějakým lítáním. Čestnost tu hraje prim a dokonce i na ten čínský humor jsem si zvyknul a párkrát se u toho zasmál. Jackie Chan po návratu na rodnou hroudu překvapuje a je jen škoda, že se někdy vůbec snažil prosadit v Americe. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Canola Flower“ nazpíval Jackie Chan. (Rominator)
  • Když Jackie Chan původně přišel v 80. letech s nápadem na film, měl si v něm zahrát postavu mladého generála. Protože však trvalo více než 20 let, než byl snímek natočen, musel si nakonec zahrát staršího vojáka. (Raztubyl)

Reklama

Reklama