Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Súhlasím, Byeong-heon Lee je podľa mňa viac než dobrá voľba. Pre mňa najobľúbenejší Koréjský herec. A terminátorom si podľa mňa získa ešte veľký rešpekt.

Armorpiercer

Armorpiercer (hodnocení, recenze)

j.linhi

hele. mybe kdyby hral nejakou vedlejsi roli, ok. Ale T1000 ? to proste vypada vice nez smesne, jako nejaky levny asia movie. To proste nici cely zazitek z terminatora. Patricka nikdo nikdy nedokaze tak skvele zahrat. V te roli nemel konkurenci. A tim spis zadny asiat proste nema na to se mu ani priblizit. Jakakoliv snaha bude vypadat smesne. To kazdy fanda serie vidi.

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Armorpiercer

mužeš mi teda prosimtě uspokojivě vysvětlit proč si myslíš, že tam šikmooký nepatřej? Ještě si to ani neviděl a třeba on tam do role T-1000 sedne stejně tak jako Robert Patrick... to přece nemužeš vědět

na příspěvěk reagoval Armorpiercer, ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

To netvrdím. Jen tvrdím, že je to logickej závěr. Pokud je tedy my všichni svojí návštěvností těch filmů utvrzujeme, že je to tak správně, nemůžeme čekat změnu. Je v tom určitá schizofrenie. Všichni chtějí hardcore akci, ale pak stejně všichni jdou na PG13 family zábavu.

gepard18

gepard18 (hodnocení, recenze)

Polter1

ale ved to ti nikto neberie...určiťe takmer všetci fanúšikovia s tebou súhlasia...T2 je film,ktorému sa takmer nič nedá vytknúť..na svoju dobu..to bol neskutočný počin takéto niečo natočiť.a práve preto,že sa nám to páčilo chceme vidieť viac.... a znova....ale to neznamená,že  dalšie pokusy o natočenie zaujmavého scifi filmu sú výsmech a zneuctenie Camerona..Cameron jednoducho prestal v najlepšom....aby ho taký ako ty,ucitevali... určiťe  si je vedomý toho,že prekonávať samého seba v tomto snímku by bolo velmi náročné...na tom nieje nič zlé...ale sú ludia,ktorý su nahnevaný,že nepokračoval dalej ked mohol.Sám tvrdil,že terminátor má ešťe mnoho zaujmavého potenciálu.Tak prečo prestal? Tak ho už tolko neveleb...Stavím sa,že na celý genisys by si sa pozeral celkom inak..keby ten ten film točil Cameron... a tento trailer ktorý by bol od neho..a vyzeral na chlp rovnako by si vynášal do nebies... Možno sa mýlim....a urážal by si ho tak ako dnes urážajú Arnolda,lebo si dovolil zostarnúť :D

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Armorpiercer

troufám si říct že jsem sem vlkej "T" fanda ale i milovník akčňáků 80-90. let, ale například i HG a komixovek... mám jít teda taky do prdele?

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mraky ludi maju v oblubenych Tvajlajt, Hunger Games a dalsie sracky, takze podla tvojej logiky je spravne, ze novy terminator vyzera na rovnaku sracku pre male deti?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Armorpiercer

Armorpiercer (hodnocení, recenze)

takze pro vsechny , co tu pisou, proc jako ting-tong za sotoctyrycet nemuze jako bejt T1000. To se ma asi tak, jako kdybyste sli do nejluxusnejsi 5 hvezdickovy restaurace , a tam si dali krabicak. Udelat to muzete. Ale komu to prijde normalni je proste retard. Zadnej tingtong nepatri do T1/2 serie kultu. Todle neni zadny zasrany hunger games, a podobny teplousoviny pro zkurvenou generaci teenu.. Ty at si honej u twilight ale at tahnou na sto honu od Tecka.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Polter1

nejvtipnější na tom ale je že ten znásilňovaný, uctívaný a téměř polobožský James Cameron se několikrát nechal slyšet že se mu líbí kterým směrem Genisys jde ;)

na příspěvěk reagoval gepard18

Polter1

Polter1 (hodnocení, recenze)

Už to konečne pochopte svojimi tupými hlavami, že T2 je najlepší sci fi film a jeden z najlepších filmov všetkých dôb vôbec, označovaný prestížnymi časopismi a prestížnymi režisérmi. Aká diskusia. Tento film originál vyzerá, ako keď dementný  pittbul znásilňuje trojročné decko. Toto je už výsmech a zneuctenie Jamesa Camerona.

na příspěvěk reagoval j.linhi, gepard18

gepard18

gepard18 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

nikdy som nenapísal,že sa snažia vybudovať niečo lepšie ako je T1,alebo T2..napísal som,že sa snažia vybudovať niečo lepšie..resp.film ktorý je pozeratelnejší...VŠEOBECNE::..a budú sa pri tom snažiť využit základy ktoré vybudolvala jednotka a dvojka...,ak to mám porovnávať..tak chcú urobiť niečo lepšie ako napríklad salvation... ktorý bol z celkového konceptu,úplne mimo.Nechcem sa teraz hádať z fanúšikmi postapokalyptickej budúcnosti...ako som vravel...bol to dobrý scifi film,ale kludne to môžem považovať za samostatu začinajúcu trlogiu z cyborgami..čo bol vlastne aj jej ciel...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Ale co čekáš? Producenti ohýbají to jak ten film bude vypadat obecnýmu vkusu, na kterým se my všichni konzumaci jejich produktů nějak podílíme. A vzkaz kterej jim vysíláme je jasnej.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

gepard18

Ale houby, oni se nesnaží vybudovat něco lepší (to dělal Cameron T1 -----> T2), oni chtějí jen nalákat co nejvíc teen, aby se sypaly prašule tomu podřídili jakoukoliv serióznost: "ty vole, GoT je strašně oblíbený seriál, tak tam prdneme to děcko, to se uchytí" apod.

 

vegetol.mp: V žádném případě nečekám, že to bude jako první dva díly. Čekal jsem, že to bude aspoň jako T3, to by mi stačilo. Tohle zatím vypadá ještě na větší urážku, než Salvation.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, gepard18

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Vždyť si to neviděl? Tak jak to můžeš vědět? Jako vážně čekáš, že to bude jako první dva díly? Seš fakt takovej naivka?

gepard18

gepard18 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

základ ostane vždy základom.....na základoch sa stavia,a presne práve to robia..snažia sa vybudovať niečo lepšie a opierajú sa práve o tieto základy.. .ty si asi len naštvaný,že to je ako keby ignorovali predosšlé filmy..ale to je hlúposť,neignorujú skôr sa o ne opierajú..

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

gepard18

gepard18 (hodnocení, recenze)

Polter1

Najprv si sa ma snažil uraziťintelektuálne..a ked si pochopil,že to bola asi hlúposť.si radšej zmazal príspevok,a začal nadávať...Fíha.Výborná diskusia o samotnom filme ....:D

na příspěvěk reagoval Polter1

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Sorry, ale už jdi do háje s načumováním do profilů a vytahováním to jako nějaký argument (to dělají jenom ubožáci) a s tímhle nesmyslem. Píšu to znovu: LOTR, Avatar apod. jsou SAMOSTATNÉ filmy, které člověk buď přijme od začátku, nebo ne. T je už rozjetá série, která má nějaký základ a oni ten základ pokurvili. Je to tak těžké pochopit?

na příspěvěk reagoval gepard18, vegetol.mp

gepard18

gepard18 (hodnocení, recenze)

Polter1

:D Ešte dobre,že si dodal,že si len myslíš...Ale chcem ťa upozorniť,že ked si niečo myslíš..nemusí to byť správne..kludne mohla byť pre inteligentov aj trojka...len si ju možno nepochopil...tak ako si ju pochopiť mal .O salvation nebudem rozprávať pretože,Dejovo je to v Podstate úplne iný scifi film z Cyborgom...

Uživatel Polter1 smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

J.e.r.e.c

J.e.e.r.e.c: Viděl jsi to? Neviděl. Tak vůbec nevíš, jestli to bude super, nebo ještě větší mrdka.

 

Lacike: No to teda nemíchám.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama