Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (287)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Gurotesoku“ není filmem, který by ve vás nic nevyvolal. V někom možná i zvracení. A za tohle si rozhodně body zaslouží. Bohužel absence příběhu je škoda. V rámci žánru je to nadprůměr, ale stejně jsem měl pocit, že by to mohlo být ještě hnusnější, i když kontrasty mezi klidnými a vyhrocenými scénami jsou skutečně silné. Pokud vy máte silné žaludky, zkuste to. Je to nová zkušenost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Krvák je to fakt dobrý. Nie nadarmo sa hovorí, že Japonci boli cez vojnu najkrutejší v mučení. Veľa vojakov sa radšej rýchlo zastrelilo akoby riskovali japonské zajatie. Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy, na plný počet to nemá, pretože je tu hrozne veľa nudných pasáží, ale koniec ma totálne sklamal. Ten urobil z filmu iba rozprávkovú, nereálnu frašku. Pochopil by som to v hororovej komédii, kde by sa to aj celkom hodilo (napríklad v Apokalypse v Hollywoodu je niečo podobné), ale tu to vyznelo veľmi trápne a pokazilo to celý film. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když už někdo natáčí horor o třech postavách v komorním prostředí, měl by v rozpočtu přitlačit alespoň na honoráře herců, nebo to dopadne jako tady a tam, kde by slušnější herec dokázal dodat požadované emoce, tady jsou jenom herci z ranku ochotnického představitele křoví č. 4 v Divotvorném kostelníku od Chrchlala Hudlaláka. A že to má nějaké ty gore scény? Ok, ty jsou docela slušně natočené a nesnaží o zbytečné, krvavé fullfrontaly, které by jen odhalili nejisté triky, ale naopak je střihač dávkuje se správnou délkou, ale to je tak asi všechno. Emoce postav, nic, jejich herectví, nulové, takže jakékoliv zaujetí pro děj je minimální a přítomné mučení je dost nudné a neinovativní, přičemž závěr je natolik debilní a bizarní, že se změnil z hororu na bohapustou komedii. Fin. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Postupne gradujúca šialenosť, či perverzná zvrátenosť, ktorá nemá obdoby. Už dávno som nevidel niečo tak úchylné a brutálne zároveň. Z pohľadu “exploitation”, spĺňa “Grotesque” najvyššie nároky, čo len umocňuje moje presvedčenie, že takýto film, rozhodne nie je pre každého. “Bežný” fanúšik hororu, určite nenájde pochopenie, no pre toho, čo sa naň pozerá z “umeleckého” hľadiska, to bude ako Rembrandt medzi Trabantmi. Celkom slušný “hardcore” s podivne odľahčenou vložkou v jeho jadre, a záverom na smiech, ktorý príjemne pobaví i šokuje zároveň. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Grotesque ač jsem od něho moc nečekal tak přesto mě v jedný věci zklamal, a to v brutalitě. Je pravda že pár scén ujde ale čekal jsem větší maso, to samé proč to je takové nedodělané? Vrah je nesympatický, nebo spíše mi nedošlo co a proč. Oběti mi byly ukradené a celkově to je takové průměrné. Ale vyloženě špatné to nebylo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)

Reklama

Reklama