Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi nejbrutálnější horor co jsem viděl.Pozor spoiler- Příběh je velice komorní magor unese mladý pár, který se sotva seznámil. A začne je mučit. Nejdřív jen tak pobodá muže a holku vyprstuje docela hustý. Pak přitvrdí holce ustřihne bradavky a chlápkovi přibije koule a uřízne penis (chudák to muselo asi bolet) , ještě předtím motorovkou uřízne dívce prsty na obou rukou až na palce , ty na vleče na nit a dá to chlápkovi na krk, jako že je to dárek od ní to samé udělá i klukovi (opravdu hustý a bizardní). Celý to prokládá kecama co by kdo udělal pro druhého a když už nebude moc, aby to řekl , že začne zase u holky. Rázem přestane a že pochopil, že chtějí žít , tak je začne léčit a chová se najednou jinak. A že je za pár dní pustí oni tomu naivně věří. Jenže on rázem začne zase pokračovat až do úplného konce. Který jenom stupňuje brutalitu. Konec s letící hlavou, která se mu zakousne do krku působí humorně. Stopáž je celkem krátká ,ale bohatě stačí. Celé je to jen o třech hercích. Tohle opravdu není pro slabší povahy. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, neuvěřitelné. Tohle že je žánr film? Tohle se natočilo? Já se nacházím asi v jiné době. Film, kde vidíte od začátku do konce jen mučení a nic mezítím, tu snad ještě nebyl. Je to totální psycho a kdo neviděl, tak neuvěří. Hodnotit zde herecké výkony je asi trochu mimo mísu, protože já si postupem času začínám myslet, že to nemohlo být ani "hrané". Hodnocení záleží na vkusu každého z nás. ()

Reklama

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Jak můžete lidi tohle hodnotit nějakýma hvězdičkama. Toto je jeden z nejnechutnějších a nejnesmyslnějších filmů co jsem kdy viděl. A srovnávat to s Hostely a podobnými filmy? Ano téma je stejné - zabití člověka na různé způsoby, ale ten prvně jmenovaný má alespoň trochu úroveň tohle je bezduchá odpornost té nejvyšší kategorie... - 7. 12. 2012 - 0% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už lecos. Vrcholem doposud nebyl Hotel, ale Ichi the Killer (2011). Tohle však jako tsunami smetlo oba předchozí snímky... Schéma je jednoduché. Cimra s igelitovými závěsy, dva lapení zoufalci a sadististý doktor s kupou všelikých nástrojů. Doktor je zamindrákovanej, nikdo ho nemá rád a tak mu chybějící emoce má nahradit čerstvě zamilovaný pár, který chytil... Oba chycení jsou testováni co jsou schopni podstoupit ve jménu lásky k tomu druhému... Ti co nemají rádi krev tohle už asi i díky coveru obejdou obloukem. Těm co si myslí, že už lecos viděli doporučuji ještě jednou zvážit své rozhodnutí na tohle koukat. A znovu říkám. Japonci jsou hodně, hodně divnej národ. A říkám si, jestli nemělo v roce 1945 těch atomovek spadnou na ostrovy víc... * * ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk ochoten podstoupit, aby zachránil toho druhého? Opravdu kvůli němu chcete zemřít? Ochutnat tu strašnou a nesnesitelnou bolest, která vás připraví o zdravý rozum? Stojí vám to všechno utrpení za to? Asijská kinematografie mě stále překvapuje, podle tohoto kousku asi nikdy překvapovat nepřestane. Říkám si, co všechno jsou filmaři schopni do svých filmových počinů nacpat. Tady do sedmdesáti minut nacpali zvrhlost a zvrácenost. Až mě bude zase chtít někdo k podobnému kousku přemluvit, tak se radši budu věnovat Glenlivetu. Ta mi alespoň navodí příjemnější pocity. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno