Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (287)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Ve třicátých letech měli cenzoři docela problém,když se filmovému gangsterovi po ráně pěstí,třeba od neúplatného policisty, zpustila z nosu červená. Jakože tohle už je brutální,fuj.(prý i Hitchcock natočil Psycho černobíle,aby scéna ve sprše nevyzněla tak krvavě,ale třeba to jsou jen drby).Kdyby se pánové cenzoři dožili tady toho,asi by už nikdy neměli problémy s tuhou stolicí. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když už někdo natáčí horor o třech postavách v komorním prostředí, měl by v rozpočtu přitlačit alespoň na honoráře herců, nebo to dopadne jako tady a tam, kde by slušnější herec dokázal dodat požadované emoce, tady jsou jenom herci z ranku ochotnického představitele křoví č. 4 v Divotvorném kostelníku od Chrchlala Hudlaláka. A že to má nějaké ty gore scény? Ok, ty jsou docela slušně natočené a nesnaží o zbytečné, krvavé fullfrontaly, které by jen odhalili nejisté triky, ale naopak je střihač dávkuje se správnou délkou, ale to je tak asi všechno. Emoce postav, nic, jejich herectví, nulové, takže jakékoliv zaujetí pro děj je minimální a přítomné mučení je dost nudné a neinovativní, přičemž závěr je natolik debilní a bizarní, že se změnil z hororu na bohapustou komedii. Fin. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další filmová úchylnost od úchylných Japonců pro úchyly celého světa. Pokud se u tohohle bijáku nějaký úchyl ukojí dostatečně na to, aby pak nemusel něco podobného praktikovat naživo doma ve sklepě, mají takovéhle filmy smysl. Na rozdíl od běžného diváka mě ani tolik nešokovalo nějaké to explicitní ultranásilí, jako jsem spíš otráveně nadával na vyzoomovanou rozklepanou ručku, respektive na střihačskou smršť několika vyzoomovaných rozklepaných ruček. Chvílemi mi taky rvala uši hudební stopa (valčíky). Na druhou stranu mě docela příjemně překvapila rafinovanost zápletky a nečekaně groteskní konec. Takže rozporuplné pocity - na jednu stranu zajímavá okrajová záležitost, na kterou se ovšem kvůli zhovadilé kameře skoro nedá koukat. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden japonský magor si rád hraje s nářadím značky Makita. Makiťácký product placement je z celého filmu to nejzdařilejší. Mezi neskutečně tupou nudou občas probleskne soft porno pro začínající sadisty a kolem toho se odvíjí předvídatelný děj. Tento film mohu doporučit všem, kteří chtějí točit horor a potřebují se podívat na všechny chyby, jichž by se mohli dopustit na jednom místě. Z tohoto úhlu pohledu se jedná o vynikající snímek. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ked som videl tento film pred rokmi, tak viem, že sa mi nejako nepáčil a čakal som čo poviem po opätovnom zhliadnutí. Príbeh tento film nemá, len čisté nefalšované explicitné násilie. Všetko tu už bolo a aj lepšie spracované. Poslednej dobe holdujem Japonským exploitationom, ale tento ma nezasiahol, lebo príbeh tvorí minimálne polovicu filmu a tu prakticky nebol. Je tu aj naivita zo strany týraného páru. Je to neskutočný masaker, ešte teraz ma boli prirodzenie. Za tu lietajúcu hlavu, ktorá si poslednýkrát zahryzla do krku, dávam o jednu hviezdu na vyše, lebo to ma naozaj pobavilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama