Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

misterz 

všechny recenze uživatele

Krvák je to fakt dobrý. Nie nadarmo sa hovorí, že Japonci boli cez vojnu najkrutejší v mučení. Veľa vojakov sa radšej rýchlo zastrelilo akoby riskovali japonské zajatie. Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy, na plný počet to nemá, pretože je tu hrozne veľa nudných pasáží, ale koniec ma totálne sklamal. Ten urobil z filmu iba rozprávkovú, nereálnu frašku. Pochopil by som to v hororovej komédii, kde by sa to aj celkom hodilo (napríklad v Apokalypse v Hollywoodu je niečo podobné), ale tu to vyznelo veľmi trápne a pokazilo to celý film. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Jak můžete lidi tohle hodnotit nějakýma hvězdičkama. Toto je jeden z nejnechutnějších a nejnesmyslnějších filmů co jsem kdy viděl. A srovnávat to s Hostely a podobnými filmy? Ano téma je stejné - zabití člověka na různé způsoby, ale ten prvně jmenovaný má alespoň trochu úroveň tohle je bezduchá odpornost té nejvyšší kategorie... - 7. 12. 2012 - 0% ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Udělala mi radost verze Grotesque - Unrated version. Jen v necenzurované verzi je možno plně vidět, zda to předčilo SAW a podobné. Co se týká brutality, může si s nimi podat ruku. Co se týká ale příběhu, totálně pohořívá. SAW a distributorem zmiňovaná Kostka mají děj geniálně promyšlený. Grotesque oproti tomu má jen jednoduchý děj, kde sadista ve sklepení dlouze mučí mladý pár s tím, že když dojde vzrušení, tak je pustí. Je dobrý doktor, takže udržet je naživu mu problém nedělá. A tady přichází to, v čem má Grotesque vynikat. Brutalitou a sadismem za hranicí únosnosti. Jelikož se mnou nějak výrazně nehnul SAW, Kostka, Collection, Srpski film a ani třeba Lidská stonožka, tak toto nemohlo také. S méně otrlejšími jedinci to ale jistě hne a některé scény až moc. Já ale musím ocenit postavu sadisty. Ne, opravdu nemám stejnou úchylku jako on, ale jeho klid a vyrovnanost na mě až skoro udělala dojem. A za posledních 10min, hlavně za jednu scénu kde jsem se opravdu zasmál, ty **** prostě dát musím. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasický exploitation,tentokrát od ne moc zaběhlých japonských tvůrců.Je pravda že lecos od svých asijských(čínských)bratrů odkoukali,ale i tak se stále mají co učit.Ultra brutální násilí a velmi realistické efekty nemění nic na tom,že do špiček žánru mají ještě hodně daleko.I tak ale celkem milé překvapení a udivení,že už i takovýhle film si koupíte za padesát korun v trafice... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Příběh je tu důležitý asi jako v hardcore pornu a když tak o tom přemýšlím, mohl jsem celý film po deseti minutách vypnout (stejně jako péčko). Grotesque nenabízí nic jiného, než chaoticky nasnímané scény mučení, jejichž zhovadilost je nepřehlédnutelná a nesnesitelná spíše díky nulové gore atraktivitě - ne, nemá to říz a opravdu to není tak extrémní, jak jsem slýchával. Doporučuji inforamční rychloposuv a pak disk s filmem rozčtvrtit. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama