Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Temnota snad ze samotných pekel pohltí celou Zemi. Obyvatelé všech měst zmizeli. Hrstka přeživších se schová v baru, který jako jediný není odpojen od zdroje světla. Zde však nevydrží věčně. Ne když se v té záhadné tmě něco ukrývá a čeká na svou další příležitost... Po skvěle vypadajícím traileru jsem tuhle novinku vyhlížel s velkým optimismem. Od půlky filmu jsem ale začal mít podezření, že na mě Anderson ušil boudu. Drtivá většina příběhu se odehrává na jediném místě, kde se čtyři postavy rozhodují, co dál. Nějaké ty hádky, flashbacky a sem tam někdo zmizí. Pokusy o slušnou atmosféru jsou pouze na začátku a ke konci, prostředek více méně nudí. Veškeré napětí se tak smrsklo na pouhé očekávání, kdy hrdinům zhasne baterka, svítilna nebo jiný zdroj světla. A samozřejmě se tak děje v tu nejméně vhodnou chvíli. Myšlenka to nebyla rozhodně špatná, ale bez sebemenší snahy jí rozvíjet. Vážně velká škoda potenciálu, který byl ze začátku poměrně slušný. ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, opravdu chtěl.. Ale faktem je, že takové NIC jsem od loňských Bastardů neviděl. Z traileru čišelo napětí a i když jsem nečekal bůh ví co, tohle opravdu ne. Čeho se mi tedy dostalo ? Dostalo se mi 92 minut trvajícího utrpení v podobě nulové atmosféry, nicotné (né-li žádné) režie a nezáživných herců, balancujících nad dialogovou propastí (wtf pane scénárista ?) .. Pravdou je, že Vanishing on 7th Street nefunguje na žádné úrovni. Ani thrillerové a už vůbec né hororové. Tento výtvor bohužel splňuje všechna kritéria naprosto zbytečného filmu a totální ztráty času. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že konec jsem přetáčel, posledních 10 minut je už přeplácanost. Což je fakt škoda, protože se jedná o docela originální a při nejmenším zajímavý film. Má něco i do skutečné události CROATOA, pokud to píšu dobře, podrobnosti si hledejte na internetu. Chtělo by to víc přitlačit na pilku, zlepšit atmošku a o dost vylepšit konec, který mi nedává bohužel smysl. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že nápad nebol zlý. Mám rád snímky, ktoré zaváňajú dobrou mysterióznou stránkou, pričom hneď zo začiatku dokážu pritiahnuť pozornosť diváka nejakou záhadou. To je aj tento prípad, žiaľ zároveň aj to jediné pozitívne. Príbeh sa rozvinul iba do nudného úteku pred niečím, čo ani poriadne neviem čo to bolo. Tiež tu bolo málo akcie a napínavých situácií (na hororový thriller teda riadne málo). Najviac ma však naštvalo, že tu vlastne nebolo nič vysvetlené, tie zmiznutia teda ostali len akousi záhadou bez odpovede. Prišlo mi to, ako keby sa s tým autori nechceli prplať alebo nevedeli nič k tomu vymyslieť. Inak ta prvá osada vo Virgínii bola založená v r. 1585 a nie v r. 1587 ako odznelo vo filme. Podpriemer. 40/100 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zaujme (scénář), napne (atmosféra), překvapí (Hayden), postraší (baterky s sebou!), nezklame (režie). Navíc je to podle skutečné události, takže kdo si po skončení titulků otevře google a napíše do vyhledávače CROATOAN, bude jej mrazit ještě mnohem více. Nechápu, jak se to mohlo v Americe promítat jen v šesti kinech. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama