Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 190 h 56 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(256)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kruhy v obilí, kruhy pod očima a další "mimozemské" záležitosti nabízející konspiračně - dokumentární seriál Ancient Aliens, svou formou výkladu a tvrzením zajímavý i diskutabilní zároveň. "Na každém šprochu, pravdy trochu." Ale záhady, ty já mám rád, moc rád. Kvalita jednotlivých dílů se pohybuje mezi 2 - 4*. Slabší 4*. 70% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto špičkový dolument, který nejspíš asi většina z vás nepřijme nebo ho bude brát jako sci-fi, ale ono jiné vysvětlení prostě není a tohle ať vypadá jakoliv fantasticky je v podstatě jediný poměrně rozumný vysvětlení jak vše mohlo taky být (předem upozorňuju , že říkám mohlo) .Když se nad tím člověk zamyslí je to logické, vzhledem k možnostem jaké tenkrát lidi měli v podstatě ani jiné vysvětlení není. A to že nejsme ve vesmíru sami je snad víc než jasné. Stačí se podívat na sci-fi Den nezávislosti a proč by to tak nemohlo být myslím tím, že někde podzemí jsou tajné zařízení, kde se přechovávají mimozemštani. To je dost možná, jen je to tak utajený, že většina lidí tomu prostě nevěří a ve filmech to bere jen jako fantazii tvůrců, ale přitom to tak být klidně může a já i věřím že je. Snad se to někdy dozvíme opravdu jestli jsme ve vesmíru sami nebo né. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

V Pseudovědově byla konference a na ní se sešli všichni pseudovědci této planety. Mají vyčesané vlasy, jejich angličtina stojí za vyliž prdel a vyvalují oči. Záhady je baví a přináší to spoustu peněz. Celého Danikena jsem ustál. Tvrdí: kladl jsem jen otazníky! Po 20 min: Jsem přesvědčen, že to byli ufouni. V díle o Odinovi rozčepýřený vědátor vykřikuje: To Vikingové nemohli dokázat, měli havrany, ve skutečnosti špionážní družice s autofocusem. Pak jsem tuhle kravinu vypnul a smazal. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dokument Ancient Aliens se naštěstí vyhnul schématu "Erich von Däniken proti všem" a jde cestou otázek, argumentů a hypotéz, které jsou občas příjemně nejednoznačné. Na délce jedné a půl hodiny divák dostane argumenty pro i proti a nikdo mu netvrdí své zásadní pravdy s přehnanou sebestředností. Pohledy na poušť Nazca v Peru (doporučuji Google Earth;), pyramidy nebo Puma Punku v sobě mají kouzlo něčeho nadpozemského. Nejeden cestopisný dokument se právě zastyděl... Jako pilotní díl k seriálu i jako dokument stojící sám o sobě rozhodně AA stojí za vidění. Došlo i na počítač... proč ne. ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zdaleka né všechny díly jsou na plný počet, ale vzhledem k tomu, že jsem si v již jako malý kluk mnohokrát kladl otázku jak to vlastně s námi všechno je, bylo a bude, a to aniž bych do té doby četl či znal názory E.v.D.(spoustu myšlenek jsme měli téměř totožných) tak prostě nemohu jinak. To co mi v minulosti mnohokrát vrtalo hlavou je zde velmi zdařile převedeno na plátno a rozebráno v podobě otázek a možných odpovědí. ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama