Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 190 h 56 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(256)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zdaleka né všechny díly jsou na plný počet, ale vzhledem k tomu, že jsem si v již jako malý kluk mnohokrát kladl otázku jak to vlastně s námi všechno je, bylo a bude, a to aniž bych do té doby četl či znal názory E.v.D.(spoustu myšlenek jsme měli téměř totožných) tak prostě nemohu jinak. To co mi v minulosti mnohokrát vrtalo hlavou je zde velmi zdařile převedeno na plátno a rozebráno v podobě otázek a možných odpovědí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pseudo dokumentárny seriál plný nezmyslov, nepodložených dohadov, konšpiračných teórií, zavádzajúcich vysvetlení, dobre vykalkulovaných klamstiev, účelových poloprávd, bláznivých fantázií a neviem čoho všetkého ešte možného. Má to poslúžiť ku tomu, aby presvedčili nevzdelaného diváka, že za celý vývoj ľudskej civilizácie sú zodpovední mimozemšťania. Od Egyptských piramíd až po slobodomurárov. Autori tohto projektu ignorujú všetky seriózne archeologické štúdie a výskumy. Presvedčivo a vytrvalo melú dokola to isté: Bytosti z vesmíru sú s nami neustále v kontakte. Bez nich by sme žili ešte v jaskyniach. Smiešne, ale celkom dobre spracované. ** ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

O dovče jsem stáhnul (legálně) nevím kolik dílu, ale 16 GB "flashka" byla plná. Pak to smažil a zabil tím cca. týden. Jako cestopis výborný, skvělý záběry míst, kam se asi jen tak nepodíváte. I jako historie dobrý. A pozor teď dem na to, jako chlapec jsem si vystřihoval různé záhady ze 100+1 a mam celkem slušnou knihovnu o Bermudským trojúhelníku apod. Ale seriál je dle mého mínění tendenčně natočený, skoro všichni říkají " já tvrdím ano" aniž by to měly podložený více fakty. Je to určitě zajímavý, ale názor ať si udělá každý sám. Za mě 3x ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

V Pseudovědově byla konference a na ní se sešli všichni pseudovědci této planety. Mají vyčesané vlasy, jejich angličtina stojí za vyliž prdel a vyvalují oči. Záhady je baví a přináší to spoustu peněz. Celého Danikena jsem ustál. Tvrdí: kladl jsem jen otazníky! Po 20 min: Jsem přesvědčen, že to byli ufouni. V díle o Odinovi rozčepýřený vědátor vykřikuje: To Vikingové nemohli dokázat, měli havrany, ve skutečnosti špionážní družice s autofocusem. Pak jsem tuhle kravinu vypnul a smazal. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Každý diel je rozdelený na dokumentárnu časť, ktorá ukazuje rôzne archeologické a historické nálezy, pamiatky, vykopávky, ale aj fyzikálne záhady, a konšpiračnú časť, kde k týmto veciam pridávajú svoje teórie archeoastronauti. Tí snáď ku každému zatiaľ vedecky nevysvetlenému javu, legende, či mýtu, pripisujú mimozemskú spoluúčasť. Verím tak 40% z toho. Napriek tomu 4*, je to proste zaujímavé. ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)

Reklama

Reklama