Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Eli byl vždycky jiný....v 6ti minutách pohřbívá Tarantinovi propagandistické sračky. Tohle by si zasloužilo plnohodnotný film, ovšem vzhledem k tomu, že by to drtivou lidí donutilo k pláči a zvracení z toho že jejich američtí hrdinové padají jeden po druhém, tak by se tomu stejně dobrého hodnocení/kritice nedostalo. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Hello, Hitler? I want to surrender!" Propaganda a parodie na ni? Když už, tak prosím aspoň řemeslně s vkusem, tady chybí aspoň nějaká koncepce filmového postupu, kamera je rozkejvaná, není tu žádný detail, prostě to působí jako narychlo zplichtěnej krátkometrák, kterej měl za úkol se vyskytnout v jiném filmu a něco tam ukázat. Vtip to vlastně jako že má, parodie to je, ale tak moderně natočená, že to nejde brát ani jako pokus o nacistickou propagandu. Ještě, že v Panchartech si Daniel Brühl, když to sledoval, pořád protíral oči. Já dělal to samý. Šest minut, z toho tři mě nudily. Hm? [na DVD s Pancharty] ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo pokud jde o recesi, tak v tom jsou pánové Quentin Tarantino a Eli Roth „mistři“. Především však druhý jmenovaný by se měl více soustředit na natočení kvalitních filmů (celovečerních), protože právě s jeho kousky mám občas dost velký problém, je vůbec shlédnout až do konce. Tenhle ujetý kousek si však nezaslouží býti zbytečně moc kritizován, protože jako „propaganda a vtip“ posloužil docela dobře. Divák se nad jeho naivitou zasměje, nábojů tu bylo vystříleno opravdu požehnaně a bylo vidět, že hlavní hrdina si to dosyta užíval – „fofrem bych ho obsadil do dalších nepostradatelných“… ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku působivý trailer, pokud pomineme fakt, že je na svou fiktivní dobu natočen příliš moderním stylem. Eli Roth překvapivě správně naladil diváka na one man show - hrdinský příběh bojovníka za vlast, jako nacistická propaganda věrohodné... Jen to děcko Daniel Brühl na svou roli nemá koule. 7/10 ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejde jinak než dát maximum. Tenhle filmeček se očividně vysmívá opusům jako je Vojín Rayan a Band of Brothers a podobně. Ne, že by na těch příbezích bylo něco špatného, ale prostě ty kýble prvoplánového patosu a hry na city, jsou občas k nevydržení a stejně tak poslouchat ty lidi, co u toho prožívaj zaručeně pravé emoce nad zaručeně skvělými hrdiny. Skvělý hrdinové jsou jen v propagandistických filmech, tak to tu máte z té druhé stránky ... haj hou ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama