Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

swamp 

všechny recenze uživatele

O něco slabší režisérův film, než novější Los Ojos de Julia. Přesto žánrově velice blízký, rozhodně v průběhu dosti netradičně se odvíjející a místy až vtipný. Škoda, že karty jsou až okatě rozdané a že některé nelogičnosti snímek mírně strhávají k průměru. Přesto doporučuji, rozhodně stojí za povšimnutí. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Jedná se o film s originálním nápadem, famózní hudbou, a reálným průběhem. Tedy až do doby, než se jedna postava začne chovat iracionálně. Vy v tu chvíli doufáte v grandiózní pointu. Pak přichází druhá polovina filmu, která obsahuje komediální děj. Jak asi je těžké schovávat se před invalidou na vozíku? Jo, 15 minut nám ukazují, jak těžké to je. A to ani člověk netuší, co přijde místo grandiózní pointy. Takže nakousneme bagetu, a připravujeme se na zjištění, že se na to scénárista jednoduše a drze vykvákl. ✔ ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*, chtělo by to určitě druhé zhlédnutí, ale nevím, jestli se k němu ještě někdy dokopu. První polovina je hodně dobrá, napínavá a tajemná, člověk prostě neví o co jde. Ve druhé se to trochu pokazilo, zamotalo a už jsem se tak nebavil jako na začátku. Navíc to místy bylo dost divné, naivní (Spoiler: Že by jí žil v domě cizí chlápek a ona si toho ani nevšimla, když jí byl navíc věčně za prdelí? To asi těžko.) a předvídatelné (Spoiler: schovávání narozeninových hostů, postřelená expřítelkyně). Doufal jsem, že závěr nabídne nějaké "normální" vysvětlení, ale toho jsem se moc nedočkal. Film je to určitě zajímavý, mystery jako prase, ale mě to zas až tak nesedlo. Možná to bude podruhé lepší, možná... 65% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Opět nadprůměrný horor ze španělských končin. Atmosférická nálož, která je řádně napínavá a tajemná. Vše ovšem pokazil konec, který mě neuspokojil. Chtěl jsem všechno pořádně vysvětlit, když už jsem se do příběhu tolik vcítil, ale uspokojivé vysvětlení jsem nedostal ani náhodou. ŠKODA, chtěl jsem dát plný počet hvězd, ale takto nemůžu. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Atmosferická a napjatá první část snímku byla výborná. U zbytku jsem jen kroutil hlavou, co se to sakra stalo s divným architektem Felixem. Stal se z něho úchylný stalker, který se přestěhuje k sousedce pod postel a sleduje jí skoro i u sraní a chce ovládnout její kolečkové křeslo. Los ojos de Julia si režisér napravil pověst. Dávám 50% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama