Reklama

Reklama

Želvy Ninja

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer 3

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Producent těžkotonážních akčních velkofilmů Michael Bay se rozhodl, že právě teď nastal čas, aby tihle specifičtí bojovníci se zlem opustili stránky časopisů a televizní seriál a konečně s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobně urputně Bay kdysi prosazoval první Transformers, s nimiž vstoupil do elitního klubu nejúspěšnějších filmových ság současnosti. A historie se může opakovat... Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April (Megan Fox). Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit. (Cinemart)

(více)

Diskuze

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

LokiZombie

Nickelodeon je v pohodě, nijak to tomu nepodřizuje. Momentálně vlastní i ty IDW komiksy, co vychází a nemají se seriálem nic společného, stejně jako poslední videohry pod jejich značkou se taky seriálem neřídí.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Ten původní seriál je určitě nejoblíbenější / nejznámější, ale nemůže se mu donekonečna podřizovat vše. Momentálně už existují seriály tři (čtyři, když počítáte tu hranou šílenost od tvůrců Power Rangers) a každej si šel zcela svou vlastní cestou. Není tedy překvapivé, ani rouhačské, že si jde i film svou vlastní cestou, jelikož žádný pevně daný kánon v případě želv neexistuje.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

bych se možná vysral na předlohy (pro jednou) a zhodnotil pouhej fakt, že je Megan Fox po herecké stránce ztuhlé dřevo, které dosazovali do filmů, protože chtěli kost, která by se párkrát předklonila (v záběru) a způsobila hrdinovi PG13 filmů erekci (mimo záběr)...a nemluvim jen o transformers. Jennifers body a dalších pár věcí, co jsem náhodou viděl, moc neobohacovala.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Copak někdo chce aby tohle byl jako seriál jen v hrané podobě?

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

nerdrage , Sabrewulf

nerdrage: Těší mě že tu někdo konečně zmínil i ten původní komiks a skutečnost, že právě anim. seriál, ač v našich končinách nejznámnější, se právě té úplné a prapůvodní předloze taky moc neblížil. Já komiks sice neznám, ale vím o jeho existenci. Prý je to docela drsný, krvavý atp.

Saberwulf: Pokud mermomocí budeš chtít vidět Mikaelu z TF, pak ji tam uvidíš. Mě to přijde celkem zbytečný a snad i násilný ji tam chtít vidět, tady je to prostě April...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

nerdrage

Co vím, tak ta 80s je nejoblíbenější a nejznámější (a to nemyslím jenom u nás). Ale dobře, i když se přemůžu a vynechám 80s seriál, pořád tu zůstává problém, že Megan vypadá úplně stejně jako v Transformerech. Pořád jsem čekal, kdy se v traileru objeví Optimus Prime.

na příspěvěk reagoval Jakkob, nerdrage, Lefty86

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Když už je (pořád) řeč o vzhledu, tak to jak tady vypadá Megan, tak nějak vypadala April v komiksu. Přestože si film bere elementy z každé inkarnace želv, tak si asi nemusíme nalhávat, že v případě obsazení Megan to nejspíš hlavní záměr nebyl, ale faktem zůstává, že to z tohodle pohledu sedí. Chápu, že pro lidi, který znají jen 80s seriál (a možná viděli nějaké epizody z těch novějších) to celé působí divně, ale je to právě 80s seriál, kterej se na předlohu z vysoka vykálel, ne naopak.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Akira777

Zapomínáš že diskuze je od toho, že se diskutuje a né že se snažíš o svém názoru stůj co stůj přesvědčit druhé, popř. prudit věčnými haty, jak to máš zrovna ty ve zvyku, pokud jde o Baye. Nejseš ty náhodou hater? Lecos by to vysvětlovalo...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Svět se netočí jen okolo potřeb fanoušků, kteří mají leckdy přehnané či zcela zbytečné nároky. Navíc tady nejde jen o ten vzhled, dost dobře to může Megan zahrát na jedničku a pak už by zase vzhled vadil málokomu. Ukáže až film, ale rozhodně nelze říci, že by Megan April i v rámci vzhledu neevokovala. Navíc je třeba vzít v úvahu že seriál je x a y let starej a kdyby měla April vypadat přesně jako v tom seriálu, bylo by to asi slušný retro, což by nebylo vůbec žádoucí...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Jakkob

To je sice hezké, nicméně jsem přesvědčen, že pro fandy TMNT by bylo vždycky jenom lepší, když by vybrali podobnější. Aspoň ty vlasy jí mohli ostříhat (nebo hodit paruku).

na příspěvěk reagoval Jakkob, Akira777

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Šlo by to celkem v pohodě chápat, ale jedině v tom případě, kdy by se autoři od začátku dušovali, že původní anim. seriál je pro ně bible a oni se filmem budou co možná nejvíce snažit onomu seriálu přiblížit. Ano, pak bych to chápal a ta rádoby kritika by byla namístě. Ale vzhledem k tomu, že nic takového autoři v úmyslu neměli a film se celkově spíše jen inspiruje, než že by vysloveně napodoboval či kopíroval předlohou, je celá ta kritika trošku mimo a celkem dost to evokuje nějakou tvoji osobní averzi vůči Megan Fox, ač tvrdíš že v tom nic takového není. Opakuji znovu že je tím pádem úplně jedno, zda se Megan Fox animované April podobná či nepodobá, protože o to tu vůbec nejde a ani nikdy nešlo. Důležité je, že M. Fox do filmu celkem dobře zapadá a roli April ji člověk z toho co je k mání může klidně věřit, ostatně role April není a nebude nic náročného a i taková příležitostná herečka jako je Megan ji může vklidu zvládnout...

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Jakkob

Ne, pořád si pleteš pojmy. Ty moji kritiku na casting, který obsadil herečku, co se na April vůbec nepodobá, bereš jako subjektivní názor. Subjektivní názor by byl, kdybych řekl, že v Transformerech mi Fox vadí. To s April je fakt. Už to pochop.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Agent24

Agent24 (hodnocení, recenze)

Kašlete na Megan Fox. Hlavně, že tam jsou želvy. Chce to další trailer a aby trval tak 5 minut :-D

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Proč na mě útočíš? Vadí ti snad tak moc, že stebou nesdílím názor? Že mám nedej bože jiné mínění? Stačí ti tak málo aby ses tu začal kasat, dělal ze sebe chytráka a ze mě hlupáka? Né že by bylo co závidět, každopádně... Tak či onak sme se skrze tvůj vlastní post dobrali celkem nenásilně k výsledku, že tu celou dobu hovoříme o zcela subkektivním pohledu na věc a že jediný rozdíl mezi náme je ten, že tobě se tam Megan nezdá a mě ano. Jak prosté, že? Vůbec to není o hlouposti, ale o názoru, a ten my dva máme prostě rozdílý. Žádná velká věda v tom není, chce to jen hovořit bez nějakých přetvářek...

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Proč nesmysly? Cožpak se autoři dušovali že film bude v co možná nejvíce aspektech upomínat na původní předlohu? Ano? Já myslím že nikoli. Nikdo nic takového nesliboval, ostatně už z traileru je patrné, že i původ želváků bude od původního seriálu pozměněn, takže nechtěl bys autorům vynadat ještě za tohle a dalších x a y změn, kterých se dopustí? Tak či onak, je to hloupé a dětinské, jen tak mezi náma ;) Původní předloha je fajn, ale nikdo nenakazuje autorům se jí zuby nehty držet, takže je docela jedno, že Megan Fox se nenarodila jako animovaná April, aby to posléze nějakému Saberwulfovi z csfd.cz bylo po chuti ;) Ať už se ti to líbí nebo ne, je tam a nic s tím nenaděláš. A opakuji že s castingem to nemá co dělat, chyba je někde docela jinde, vlastně je blíž než si možná myslíš...

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Uživatel Sabrewulf smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tvoje oči a casting jsou dva naprosto odlišné faktory, ale to je snad zbytečné říkat, ne.. ? Pro příště si tedy odpusť nějaké řeči o castingu a napiš zfleku že tobě tam nesedí, tobě se nelíbí, tobě se ta volba zdá nešťastná atd. A můžem o tom diskutovat do aleluja a vše bude OK...

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, Sabrewulf

Dea07

Dea07 (hodnocení, recenze)

Mě krátký trailer hodně potěšil, jen jedna věc mě mrzí. Nebude tam Casey Jones :(

Související novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (více)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (více)

Reklama

Reklama