Reklama

Reklama

Želvy Ninja

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer 2

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Producent těžkotonážních akčních velkofilmů Michael Bay se rozhodl, že právě teď nastal čas, aby tihle specifičtí bojovníci se zlem opustili stránky časopisů a televizní seriál a konečně s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobně urputně Bay kdysi prosazoval první Transformers, s nimiž vstoupil do elitního klubu nejúspěšnějších filmových ság současnosti. A historie se může opakovat... Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April (Megan Fox). Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

Film paradni, vtipky super,megan sexy.. jako vzdy  bez vetsich hereckejch ambici,mistr triska vypada v tehle verzi snad nejvic  nechutne .., a to ze se naucili bojove umeni z knizky kterou nasel triska  kdyz zrovna zametal   bordel okolo..wtf?

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Bavila jsem se. Jak byli na plátně želváci, tak jsem se rozhodně nenudila. Přijemný filmek.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Uživatel Brůny smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě tedy známej říkal, že se želváci povedli a že si projekci užil. To mě ke spokojenosti stačí, resp. se nemusím nijak rozmýšlet, zda na film jít či nejít. Megan mi nevadí (proč taky?), želváci vypadají skvěle a podle všeho se dočkáme parádních soubojů a akce vůbec, a ani vtip by neměl zůstat pozadu. To mi k želvákům (ať se na mě nikdo nezlobí) prostě sedne ;)

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

V prve rade se k tomu nestavim jako ty. Tzn vis cim ke zdi. Je to proste bezmozkova zabava a kdo od toho ceka vic nejspis bude zklaman. Ja cekam zelvaky nove generace a jsem v pohode. mam rad puvodni serial , protoze jsem na nem vyrustal, ale to neznamena ze nedokazu pobrat nejaky zmeny. A Megan? ne ze bych si na redtubu nenasel lepsi kocku, ale kdo rika ze je hnsuna je divnej.

na příspěvěk reagoval Lefty86

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

RedAK

Jo, tak teď si mi to teda nandal ty buzeranská, Ynteligentní dospělá kreaturo se slepičím mozkem. Hlavně si dej bacha, ať se ti přitom voteplování nezavaří bukvicový, mozkový závity a nerozteče tuna mejkapu po ksichtě! Jo a mimochodem nácek už dávno nejsem!

na příspěvěk reagoval RedAK

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

To se dělá takhle diskutovat s dospělými? Máma o tom ví? Nebo ji ještě nepropustili z detoxikačního oddělení? 

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Jo mimochodem. Je vidět, že se na tom Bay taky hodně vyřádil. Tedy alespoň podle mě. Až uslyšíte věci padat, určitě si vzpomenete na TF. Úspora hold musí být.  Pokud jde však o Trhače a jeho robotický hábit, tak si kecalové vzpomeňte na kreslený seriál. resp. klan Chodidlo - byli to roboti. Takže bylo třeba zainteresovat něco robotického do filmu. A že to vyšlo na Trhače, tak je to zas zkrátka jiný, no. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Nemůžu si stěžovat. Celkem mě to příjemně překvapilo. Na to jak se dělaj blbí remake typu spider-man  Tak to nebylo špatný. Trochu mě zase sr*lo vznik želv a Třísky. V tomto ohledu žádný posun. Ale lepší jak posledně, kdy krysa napodobovala v kleci chvaty Ninjicu. :D Jo a je nutný taky překousnout i opakovaný vtip přistání jedné pětiny pizzy na Senseie. 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

TAk Megan sa nikdy nehrala na veľkú herečku. Vždy bola vo filme len na okrasu nikto sa tým netajil. Takže ak má byť na okresu aj tu, rád sa na ňu pozriem. Myslím, že Megan je momentálne v top 3 sexíc holywoodu.

na příspěvěk reagoval j.linhi

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Škoda, že tam strčili Megan. Jinak bych od toho čekal prostě fajn pokoukání alá vypnout mozek a jet na vlně, ale bohužel vím, že ta mi tam bude vadit :-/

na příspěvěk reagoval Kobain

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

jak rikam cim dal min, nejdriv sem si rikal ze by to mohlo bejt na zpusob legendarniho animaku z doby kdy jsem byl capart... ted uz sem na urovni ze me to muze jen prijemne prekvapit

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (více)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (více)

Reklama

Reklama