Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

anderson 

všechny recenze uživatele

Koho by napadlo, že z kickass námetu sa dá vyťažiť ďalšia skvelá pecka. Inokedy otravná Ellen Page tentokrát natrafila na rolu, ktorá jej dokonale sadla. Škoda len toho malého priestoru, ktorý dostala. No a Rainn Wilson, ktorý je zúfalcom priam ukážkovým opäť dokázal, že ako herecký chameleón ešte nepovedal svoje posledné slovo. Kevin Bacon a Michael Rooker ako záporáci, sú už len skvelým bonusom tohto tragikomického príbehu. (19.4.2015) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hlavní problém jsem měl v tom, že je mi Rainn Wilson extrémně nesympatický. Hlavně v trpitelské poloze, když furt bulí. Už jsem ho takhle viděl i ve filmu Hesher a taky mě strašně sral. Díky bohu za Ellen Page. Bez ní bych to asi vypnul. Po jejím příchodu je to chvílemi docela fajn ujetý film. Párkrát jsem se i zasmál. Ty pokusy o drama mě ale naprosto míjely. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: James Gunn | Hudba: Tyler Bates | Produkcia: Ted Hope, Miranda Bailey | Distribúcia: IFC Films (US), StudioCanal (International) | Štúdio: This Is That Productions HanWay Films, Ambush Entertainment | Rozpočet: 2 miliónov $ | Tržby: 324,138 $ || Blbosť a otupelosť tu nemá hranice, no režisérskou invenčnosťou zúčastnený herci dosiahly, že to celé berú smrteľne vážne, a z finálnej konfliktnej scény budete mať tým pádom taký zmiešaný pocit humornosti a dramatičnosti zároveň, že vám garantujem, že ste nikdy nič podobné nezažili. Len preto, a kôli Liv za dva*. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

"To se děje mezi panely." - "Mezi panely... Tam teď jsme? Můžem tu dělat cokoli..." Chabá komiksová parodie s překvapivě kvalitním obsazením, které ale nemá co hrát. Většina vtipu se točí kolem toho, že hrdinové jsou přehnaně brutální, což mi přišlo dost málo. Jediné pozitivum - Ellen Page vyzývavě pózující v superhrdinském kostýmku. Radši si popáté pusťte KICK-ASSE. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)

Reklama

Reklama