Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dramatičtější, drsnější, a dospěláčtější než Kick-Ass, zároveň ale postrádající ono nepopsatelné hrdinské kouzlo, které se Vaughnovi do jeho snímku povedlo nějakým záhadným způsobem vměstnat, a díky kterému si film oblíbily tisíce fanoušků po celém světě (rád se mezi ně počítám). Takže i když je Super minimálně stejně vtipný (ale jiným způsobem), zatraceně cool, a obsahuje dokonce jednu scénu, při které divákovi spadne čelist, stejně ho nejspíše uvidí MNOHEM méně lidí. Doufám tedy, že nezapadne, protože to by si celý tvůrčí tým rozhodně nezasloužil. Je mi úplně jasné, že až si ten film pustím potřetí, bezvýhradně se do něj zamiluji. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

V začátku a do první půle se to tváří jako komedie na téma ňouma od vedle si spíchne kostým a hraje si na superhrdinu. S nástupem Ellen Page dostane v druhé půli (doslova) film plošší rozměr. Dostane se pak vážnější dívání na počínání hrdiny. Ke konci se na můj vkus akce až moc brutálně snažila dohánět ztracené tempo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle bylo naprosto neuvěřitelnej a nečekanej zážitek. Ano, není to tak famózní jako Defendor, ale pořád je to zatraceně skvělé. "Super" kope blockbustery do hlav a směje se jim. Originalitu plive sem a pak tam. Byl jsem unavenej ze všech letošních velkých filmů a na Super jsem narazil poměrně náhodou. Tohle je nejlepší film Ellen Page. Bez debat. Na druhou stranu vidím, co dalšího James Gunn vytvořil a o to víc si vážím, že alespoň jednou to vyšlo perfektně. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno