Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Gunn až trestuhodně promrhal herecký potenciál a natočil jen průměrný film, který připomíná béčkovou variaci na Kick-Ass. Navíc se viditelně nemohl rozhodnout, zda půjde cestou akčních jatek ala Texaský masakr nebo pohodovou komedií s divácky přívětivou tématikou. Škoda. O to víc se zase těším na druhý díl Kick-Ass. 50% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Preštylizované, zveličené, hyperbolizované a preafektované. Absurdný humor trávim len ak je z neho namiešaný lahodný kokteil. V tomto "super kontexte" som sa nedokázala zabávať na tom, ako si niekto svoje psychické boliestky lieči tým, že niekoho hasákom sfarbí do modra. Ellen Page mi liezla neskutočne na nervy. ()

Reklama

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl veliký, ale zpracování bohužel příliš neoslní. Některé scény jsou výborné - více prostoru pro Holy Avengera! - a explicitní násilí potěší. S Kick Assem by to ale bylo snad skoro nefér srovnávat, protože ten je prostě o třídu někde jinde. Na celém filmu je nejotravnější ten malý hubený chlapec (Ellen Page), který musí celou dobu buďto hystericky ječet nebo si osahávat místa, kde má většina žen ňadra. To jsem vážně jediná, komu Page nepřišla sexy, ale nechutná? Naštěstí se tu najde taky dost vtipných míst, které táhnou hodnocení nahoru. Bez toho navážení se do křesťanství by to ale asi šlo do kytek úplně. S odřenýma ušima za tři s vědomím, že už si to nikdy nepustím. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako třeba Defendor staví Super do světla reflektorů totálně pomatené charaktery a s pomocí syrovosti a násilí vytváří tíživou atmosféru, velmi odlišnou třeba od převážně zábavného Kick-Asse. Nevychází to stoprocentně a místy je ta haluz až moc velká, ale jako svébytná podívaná to funguje a finální myšlenka je vskutku jedinečná. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po zklamání z Kick-Ass jsem se k Super přemlouval jen těžko, ale nakonec jsem výborně bavil. Wilson je totální antihrdinskej typ a navíc narvanej v červenym oblčeku a ozbrojenej hasákem (nebo co to bylo) byl naprosto nepřekonatelnej. A to i přesto, že mu sekundovala psychopatická Ellen Page, která bohužel dostala až trestuhodně malej prostor. Milej úlet. 70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)
  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno