Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ruku v ruce s Defendorem asi nejrealističtější (ačkoli stále těžko uvěřitelný) film o superhrdinovi jaký jsem viděla. Ze začátku jsem očekávala komedii o dalším týpkovi, co se inspirován komiksy rozhodne hájit dobro, ale scéna, v níž se řeší předbíhání ve frontě, mě utvrdila v tom, že mám čekat poněkud silnější kafe, což poslední dvacetiminutovka jenom potvrdila (nedoporučuji milovníkům hodných týpků alá Superman). Film, který není tak popcornový jako Kick-ass, ale ani tak nudně se vlekoucí jako zmíněný Defendor, každopádně slušně odsýpající kousek, který nejednou pobaví, překvapí i zarazí (nebo vás snad finální rubačka minimálně v jednom momentu nerozsekala!?). Právě za četná překvápka, humor a finále, co má koule, přihazuju čtvrtou hvězdu. PS: Jsem jediná, kdo při sledování Super zavzpomínal na skvělý Rozsudek smrti, ve kterém Kevin Slanina brutálně rubal gangsta šmejdy a tím pádem se pobavil nad tím, koho tatáž herec ztvárňuje zde? XD ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Super není tak super jak by mohl být a jak jsem čekal. Page, Tyler i Wilson jsou super, ale scénář už tak super není. Je pravdou, že Super se vyvíjí v několika místech úplně jinak než jsem čekal, čímž nabírá na originalitě a to je možná pro spusty diváků super. Pro mě to bylo vlastně taky super a nečekané, ale přesto nejsem ze Super tak hotový, jak jsem chtěl být. Super postupně přechází z jakési komedie do vcelku vážného fimu a např. závěrečná scéna s Page mě totálně překvapila a vyvedla z míry. Po skončení jsem měl nutkání dát 4*, ale nemůžu, protože Defendor a Kick Ass, jakožto filmy, ze kterých Super jednoznačně výchází jsou podstatně lépe koncipovány než Super. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná hovadina, kde Boltie (Ellen Page) je naprostej cvok, a mě to vyhovuje. (SPOILER!!!) mrzí mě, že jí odprskákli tak necitelně, bez žádných caviků, prostě headshot b*tches! (END SPOILER) Opravdu slušná slátanina, trošku slabší než Kick-ass, ale v jistých ohledech stejně ujetý (hlavně díky Ellen, zase) :D ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix God Bless America a Kick-Ass, který si ale razí vlastní cestu. Je to asi nejčernější komedie, kterou jsem letos viděl, která je však zároveň dost tragikomická. Dozvěděl jsem se spoustu věcí - jak by zhruba vypadalo tažení dvou bláznů s trochu pohnutým morálním kodexem, že mám občas dost černý smysl pro humor a kde že se schovávaly ty hektolitry krve a násilí, které mi chyběly v Guardians of the Galaxy (od stejného režiséra). I přesto však některé scény byly "přes čáru", kde za zmínku určitě stojí cringe humor, na který je asi Rainn "Dwight" Wilson zvyklý z Kanclu ale i jiné věci, tam ale stačí zmínit, že film dostal v Americe hodnocení R. Vzato kolem a kolem je to však prachobyčejná revenge fantasy s "damsel in distress" jako vedlejším chodem, u kterého jsem viděl stejný neduh jako u GBA, tj. velmi malá aktivita, případně úplná neschopnost, policie. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Opravdu neobvyklý žánrový mix. Na komedii příliš brutální a ke konci dojemné, na drama příliš nadnesené. Takže od všeho trochu. A překvapivě to, obzvlášť ke konci, dobře funguje a baví. Takže i když to po vizuální stránce chvílemi působilo až amatérsky, zábavou se to určitě řadí někam k prvnímu Kick-Ass, tudíž asi k vrcholné komiksové zábavě, kterou jsem schopný snést. 7/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama